Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
13 юли
2012
 
 

HP ще направи у нас обстойно демо на облачното си портфолио на 20 юли

5341 прочитания

На 20 юли 2012 г, петък, Хюлет-Пакард (HP) България организира конференция - демонстрация, посветена на oблачните технологии. Организаторите смятат да представят един нов поглед върху тях и да помогнат за по-реалистична и обективна оценка на настоящата си инфраструктура спрямо oблака. Наскоро HP представи пакет от нови продукти и услуги, които позволяват на обществения и частния сектор да се възползват от силата на oблака, като гарантира необходимите нива на сигурност и производителност.
Конференцията ще се проведе под мотото „Овладей силата на Облака”, като ключов момент в програмата ще бъде демонстрация на хардуерното решение HP Cloud Matrix и софтуера за автоматизиране и провизиране на инфраструктурата – Cloud System Automation. 

 

HP Cloud Matrix е решение от типа “Инфраструктура като услуга” (IaaS) за внедряване в частни и публични решения облак. Изградено е на основата на Конвергираната инфраструктура на HP, като например HP BladeSystem, Matrix Operating Environment и Cloud Service Automation за Matrix. HP Cloud Matrix е резултат на опита на HP в предоставянето на водещите за индустрията възможности за автоматизация, управления на приложения, както и конвергирани инфраструктури. Решението дава възможност на клиентите да изграждат, управляват и употребяват облачните услуги чрез частни облаци, публични облаци и традиционни ИТ среди – без да е задължително  да използват само единия тип - собствени „местни” ресурси на HP Cloud Matrix или публичен домейн.

 

HP Cloud System Automation е компонент на HP VirtualSystem, серия от интегрирани сървъри, сториджи и мрежови инфраструктури от HP за виртуалните среди на Citrix, Microsoft и VMware. Съставено е от софтуерни инструменти за автоматизация, което помага на бизнеса и публичния сектор да внедряват и управляват приложения за облачни решения . Решението опростява и автоматизира разполагането на бази данни и приложения, като дава възможност за инсталиране и наблюдение на сложни приложения в разнообразни и разширяващи се облачни среди. Софтуерът е част от обширно портфолио от продукти, услуги и решения за облачни решения, предлагани от HP. 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас