Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Преносими компютри
12 юли
2012
 
 

Безплатен ъпгрейд към Windows 8 за ултрабуците си ще прави Acer

3078 прочитания

Acer даде старт на програмата за ъпгрейд към Windows 8 на Microsoft, която предлага възможност за надграждане от Windows 7 към Windows 8 срещу 14,99 евро. За да улесни клиентите на марката, желаещи да се възползват от тази възможност, Acer ще обяви предложението на локалния си сайт (www.acer.bg).

В допълнение към стандартната оферта за ъпгрейд от Microsoft, Acer предлага предложение за своята серия ултрабуци. Всеки клиент, закупил ултрабук Acer в периода между 2 юни 2012 и 31 януари 2013 г. може да поиска възстановяване на цената по програмата на Microsoft  за онлайн ъпгрейд (6 до 8 седмици за получаване на сумата). Моделите по тази програма са Aspire S3, Aspire S5, Aspire M3 и Aspire M5.
Процесът на този ъпгрейд е лесен, твърдят от компанията.

Собственикът на ултрабука трябва да следва стъпките на стандартния Windows ъпгрейд. След това да посети www.acer.com/windows8upgrade, където ще му бъде изискано потвърждение, че е завършил успешно ъпгрейда съгласно Програмата на Microsoft и ще трябва да идентифицира своя продукт. След като данните бъдат сверени и бъде потвърдено, че клиентът отговаря на изискванията, Acer възстановява на клиента сумата по онлайн ъпгрейда на Microsoft. Промоцията е валидна за ултрабуците на Acer, закупени между 2 юни 2012 и 31 януари 2013 г. Пълното описание на условията можете да намерите на www.acer.com/windows8upgrade.

Страните, които в момента покрива тази уникална промоция са: Австрия, Белгия, България, Хърватска, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Унгария, Израел, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Близкия Изток (Саудитска Арабия, ОАЕ, Оман, Бахрейн, Катар, Кувейт), Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Русия, Словения, Южна Африка, Испания, Щвеция, Швейцария, Турция, Украйна, Великобритания. В страните извън този списък промоцията не е валидна. Клиентите могат да поискат ъпгрейд само на същия език, на който е била предварително инсталираната на техния компютър Microsoft Windows 7. 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас