Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Сигурност
05 юли
2012
 
 

ZyXEL внедри облачно филтриране в UTM решенията си

Серия комплексни устройства за сигурност ZyWALL USG защитават малки и средни предприятия срещу кибер заплахите

4408 прочитания

Технология за филтриране, базирана на облачни услуги и предназначена за по-всеобхватно и мигновено филтриране на уеб съдържание, внедри ZyXEL в серията си устройства за сигурност ZyWALL USG. Тази серия е разработена за нуждите на малки и средни предприятия, като ги предпазва от нарастващите заплахи от атаки и стрийминг.

„Големите компании обикновено имат ресурси за защита на мрежовите си операции. За да помогне на малките и средни фирми, които са изложени на тези заплахи и притежават по-малко ИТ ресурси, ZyXEL обогати набора от функции на серията ZyWALL USG", обясняват от тайванския производител. Добавена е водеща в индустрията технология за филтриране на съдържанието и е вграден новоразработен инструмент за управление, който позволява на персонала лесно и бързо да извършва проверки за сигурност, диагностика и анализ.

Включването на модула WebPulse, разработен от Blue Coat, в серията ZyWALL USG предоставя облачно базирано решение за филтриране на съдържание, което защитава потребителите и мрежите от Интернет заплахи и злоупотреби чрез блокиране на злонамерени файлове за изтегляне и уеб атаки, като дава възможност за непрекъснат контрол в реално време и елиминиране на натрапчиви ъпгрейд цикли. Тази бърза и интерактивна защита е способна да идентифицира до 79 категории на повече от 50 езика, твърдят от ZyXEL.

Подобрен е и потребителският интерфейс в устройствата от серията ZyWALL USG. "Таблото за управление предоставят на ИТ администратора ясна представа за състоянието на сигурността и заплахите в реално време, автоматично се генерират дневни отчети, чрез които се проследяват всички дейности в мрежовата система на компанията. Прецизният интерфейс за отчитане притежава нов дизайн за категоризиране на носителя на атаката, който позволява на администратора да установи по-ефективно откъде идва заплахата. Предоставят се и изчерпателни статистически данни, обобщени и анализирани в удобни доклади.

CW/Б 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас