Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
бр. 26, 2012

29 юни
2012
 
 

Поликомп е вече дистрибутор на Kaspersky Lab

2532 прочитания

Поликомп подписа договор за дистрибуция с руската компания Kaspersky Lab. Родната фирма ще предлага чрез своята дилърска мрежа разнообразната гама от решения за сигурност на марката на българския пазар.

“Нашето партньорство с Поликомп е част от дългосрочната стратегия на Kaspersky Lab да затвърди своите позиции на българския пазар”, каза Теодор Чимпоесу, управляващ директор на Kaspersky Lab за България и Румъния. “Технологиите на Kaspersky Lab предлагат високо ниво на защита на компании, независимо от техния капацитет или област на развитие, както и на домашни потребители. Всички тези продукти вече са налични чрез партньорската мрежа на Поликомп”, добави още Чимпоесу.

„Това ново партньорство с Kaspersky Lab ще ни даде възможност да предложим на нашите партньори най-съвременни решения за сигурност, в съчетание с разнообразна продуктова гама и качествено обслужване, осигурявайки им възможности за бизнес с добавена стойност в дългосрочна перспектива.”, сподели Надежда Генова, директор на Поликомп.

Kaspersky Lab е най-голямата европейска компания, специализирана в разработката на антивирусен софтуер. Тя се нарежда на четвърто място в света сред компаниите, предлагащи решения за сигурност. Наскоро беше отличена с наградата на AV-Test.org за най-добри корпоративни решения, получила е признание и от други тестови организации, като AV-Comparatives and West Coast Labs. Kaspersky Lab предлага софтуерни решения за защита на компютъра от вируси, спам, зловреден код и хакерски атаки, целящи кражба на лична информация. Продуктите на Kaspersky Lab се предлагат както за домашни потребители, така и за малкия и корпоративен бизнес.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас