Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
12 юни
2012
 
 

Родни и сръбски фирми ще участват безплатно в конференция за подобряване на процесите

Целева аудитория на конференцията, част от проект, финансиран от ЕС, са ИКТ експерти, академични и бизнес организации от българо-сръбския трансграничен регион. Крайният срок за регистрация е 20 юни.

3971 прочитания

Конференция, посветена на подобряването на процесите и качеството, ще се проведе в периода 27-29.06.2012 г. в РИУ Правец, Правец, България.

Събитието ще предостави възможности за подобряване на конкурентноспособността на ИКТ организациите чрез въвеждане на водещи модели за управление на услуги (CMMI for Services), оптимизация на софтуерни процеси (Team Software Processes/Personal Software Processes), информационна сигурност (Resilience Management Model) и стратегическо управление (Balanced Scorecards).* Участниците ще споделят добри практики, ще обсъдят възможности за развитие и инициативи за съвместен бизнес в българо-сръбския трансграничен регион.

Целева аудитория на конференцията са ИКТ експерти, академични и бизнес организации от българо-сръбския трансграничен регион. Компаниите могат да се запишат за семинара, като се свържат с Бранимира Христова на е-пощенски адреси - office@esicenter.bg; Branimira@esicenter.bg, и тел. +359 2 489 97 40. Крайният срок за регистрация е 20 юни. Участието за фирмите ще е безплатно.

Събитието се организира от Фондация Европейски Софтуерен Институт Център Източна Европа (ЕСИ ЦИЕ) и Регионалната стопанска камара Ниш в рамките на проекта "Изграждане на трансгранична конкурентоспособност чрез партньорство и сътрудничество" (Building cross-border competitiveness through partnership and networking) финансиран от ЕС чрез Програмата за трансгранично сътрудничество по Инструмента за предприсъединителна помощ (ИПП) България – Сърбия (Bulgaria – Serbia IPA Cross-border Programme CCI), Българското министерство на регионалното развитие и благоустройството и Регионалната стопанска камара Ниш.

Конференцията се организира от Фондация Европейски Софтуерен Институт Център Източна Европа (ЕСИ ЦИЕ) и Регионалната стопанска камара Ниш в рамките на проекта


* CMMI, Team Software Processes/Personal Software Processes, Resilience Management Model са запазени марки на университета Карнеги Мелън, САЩ.

ЕТИКЕТИ:
ЕСИ ЦИЕ
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас