Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
19 май
2012
 
 

М-Tel Test Zone обяви нови предизвикателства към бета тестерите

Бизнес абонатите на телекома могат да тестват ново решение за контролиран достъп до техния офис

2557 прочитания

Най-новото бизнес решение M-Tel KEYCONTROL отскоро е част от тестовата програма M-Tel Test Zone, съобщиха от оператора. Решението, разработено в партньорство с фирма Солид 55, комбинира мобилна технология и система за невидимо електромеханично заключване, като позволява управление на вратата на офиса си през мобилен телефон. То бе показано преди 2 г. и пуснато за частни клиенти.

Фирмите, които вземат участие в теста ще контролират достъпа до своя офис през мобилен телефон, а и ще получат нова офис врата, осигурена от фирма Солид 55, заявиха от Мобилтел. Вратите са с вграден модул за управление през мобилен телефон.

В теста могат да участват всички фирми, опериращи в България, с персонал до 25 души. Те могат да заявят желанието, като изпратят попълнен формуляр за участие до 4 юни 2012 г., добавят от телекома.

За най-активните участници в тестовата зона компанията ще организира специално събитие, а желаещите да се включат в организацията му могат да изпратят своите конкретни предложения за място, дата и формат на събитието до 27-ми май на testzone@mtel.bg. Организаторите ще обобщят получените мнения и препоръки и ще обявят крайния резултат в началото на юни.

Тези, които се регистрират в програмата за бета тестери на М-Тел до 7 юни, могат да спечелят един от трите безплатни пропуска за Webit 2012, който ще се проведе на 14-15 юни в София.

CW/Б 

ЕТИКЕТИ:
M-TelСолид 55
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас