Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | PC периферия и аксесоари
14 май
2012
 
 

LG обяви нова линия докинг станции с високоговорители

11481 прочитания

LG Electronics представи своята нова гама от докинг станции с високоговорители, в която се включват моделите ND8520, ND5520, ND4520 и ND3520. Те предлагат възможности за свързаност с “умни” (smart) мобилни устройства и удобство със сензорни екран и интуитивен интерфейс.

ND4520

Докинг станцията с високоговорители ND8520 е специално създадена за работа с мобилните устройствата на Apple. Това различава модела от обикновените докинг станции, поддържащи AirPlay за връзка с iPhone, iPod и iPad, твърдят от компанията. Благодарение на възможностите за безжичен стрийминг с ND8520 потребителите могат да слушат музика без нуждата от кабели или допълнителни устройства. Функцията AirPlay позволява свързването на станцията и с по-големите продукти на Apple като iPad и мобилните компютри MacBook.

Интерфейсът на станцията ND8520 е интуитивен и няма да затрудни дори човек без никакви технически познания. Той наподобява интерфейса на смартфон и се управлява от сензорен екран. Чрез него можете лесно да разглеждате и работите с всички функции на докинг станцията, включително списъци с музика записани на външни устройства. Например, ако прекарате пръста си през сензорния екран ще ви се покаже списък с песните, които слушате в момента, а отстрани на екрана са разположени икони за менютата и други функции, включително радио.

Докинг станцията ND8520 предлага чист и плътен звук за своя компактен 2.1-канален високоговорител с мощност 80W, уверяват от LG. Той възпроизвежда дори дълбоки басови тонове благодарение на технологията за намаляване на шума. Моделът е с атрактивен дизайн във формата на куб. 
ND8520 разполага и с няколко допълнителни възможности, които увеличават неговата функционалност. Докинг станцията има USB порт и може да възпроизвежда музика от форматите MP3 и WMA. Моделът предлага и вградено FM радио и часовник с аларма. Всички функции могат да се управляват както от собственото дистанционно управление на станцията, така и от Bluetooth приложението на LG, за смартфон.

Вторият модел от серията докинг станции с високоговорители ND5520 предлага удобство в съчетание с двуканален говорител с мощност 30W. Моделът позволява стрийминг чрез Bluetooth и дава възможност на потребителите да се наслаждават на музикалната си колекция от своя смартфон безжично. ND5520 също служи и като докинг станция за устройства, работещи с операционна система iOS или Android. 

За повече удобство потребителите могат да използват своя смартфон като дистанционно управление за докинг станцията, а за целта трябва само да свалят Bluetooth приложението за смартфон. Така те ще могат да работят с познат интерфейс, докато слушат музика. ND5520 също разполага с FM радио и часовник с аларма. Моделът е с компактни размери в бял цвят и алуминиева рамка, което намаля теглото му до 3,6 килограма. 

Освен моделите ND8520 и ND5520 LG също представи ND4520 и ND3520. ND4520 работи с шест АА батерии. Моделът ND3520 спечели наградата за дизайн iF за своя модерен външен вид с метални елементи. Той позволява връзка с устройства базирани на операционната система Android посредством Bluetooth.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас