Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Малък и среден бизнес
07 май
2012
 
 

Финалът на 3Challenge 2011 ще се състои на 13 май

Междувременно този месец започва и третото издание на 3Challenge

4702 прочитания

Финалът на втория сезон на състезанието за иновативни бизнес идеи 3Challenge, което започна в началото на 2011 г., ще се състои на 13 май в Аулата на СУ „Св. Климент Охридски“. По време на финала ще бъде избран победител сред трите финалиста: първият в света онлайн шах за трима ThreeChess, фирмата за услуги по игровизация GameCraft и компанията за изнесени асистентски услуги Virtual Assistants.

Достъпът до събитието ще е само с покани, които ще се пускат регулярно (по 50 бройки) онлайн. Достъпът за журналисти обаче е напълно отворен, без нужда от покана.

Финалът на 3Challenge 2011 е на 13 май в СУ

Освен да видят финала на второто издание на 3Challenge, гостите на събитието на 13 май ще имат възможността да слушат и лекции, посветени на предприемачеството от трима лидери в своите области. Единият от тях е професионалният коуч и съосновател на DreamersDo Петър Горялов, носител на най-високото отличие в световната коучинг индустрия – Наградата на президента на Международната коуч федерация (ICF President’s Award). Другият е Любен Белов, съосновател на Интернет компанията Нетинфо.БГ и на акселератора за стартиращи фирми LAUNCHub. Третият лектор ще бъде Боян Бенев, носител на титлата „Най-добър млад предприемач“ на британското списание “Start Your Business Magazine за 2007 г., автор на книгите „Малка книга за бизнеса“ и „Малка книга за реалността“ и основател на редица успешни проекти.

Организатор на събитието е студентският клуб по предприемачество Start It Smart, генерален партньор е българската хостинг компания СуперХостинг.БГ, а спонсор – софтуерната компания Telerik.

Междувременно този месец започва и третото издание на 3Challenge. В него вече са се записали 70 участника, а на 20 май ще се състои първия кръг, в рамките на който шест екипа от предприемачи ще продължат напред.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас