Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
29 апр
2012
 
 

AMD засилва своето сътрудничество с Adobe

Двете компании ще демонстрират отново своята екипна работа по време на AMD Fusion Developer Summit (AFDS – форумът за разработчици на решения базирани на AMD технологии) от 11 до 14 юни 2012 г.

4617 прочитания

Компанията AMD съобщи за своето сътрудничество с Adobe Systems Incorporated, насочено към оптимизация на нов набор GPU-ускорени характеристики на продуктите на Adobe, включващи обявения наскоро  Adobe Photoshop CS6. Използването на GPU ускоряване и вграждането на OpenCL оптимизация сериозно ускорява функциите за изобразяване и генерирането на резултати в реално време, при редактиране с ключови инструменти от Adobe Creative Suite 6, твърдят от процесорния разработчик. 

Сътрудничеството между AMD и Adobe бележи първата реализация на OpenCL в семейството продукти Adobe Creative Suite, с ускорителни функции в Adobe Photoshop CS6 и Adobe Premiere Pro CS6. Новият Adobe Mercury Graphics Engine във Photoshop CS6 използва OpenCL и OpenGL за ускоряване на нови характеристики като новата Blur Gallery, работеща до 10 пъти по-бързо с очакваните скоро на пазара  “Trinity” APU с включено OpenCL GPU ускорение. Компанията AMD също е работила с Adobe върху сериозно ускорената версия на инструмента Liquify – филтър в Adobe Photoshop CS6, който позволява на потребителя да бута, да тегли, да завърта, да отразява, да набръчква и да издува произволна област от изображението с цел художествен ефект. В новия Adobe Photoshop CS6 има още дузини други GPU-ускорени функции. 

AMD и Adobe ще демонстрират отново своята екипна работа по време на AMD Fusion Developer Summit (AFDS – форумът за разработчици на решения базирани на AMD технологии) от 11 до 14 юни 2012 г., където Том Малой, старши вицепрезидент и главен софтуерен архитект в Adobe’s Advanced Technology Labs ще направи обръщение към участниците във форума. Освен това, екипите на Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro и Adobe Flash ще организират за участниците в събитието технически сесии за своята работа с отворените стандарти и хетерогенните изчислителни среди. 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас