Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ERP, CRM, BI
27 апр
2012
 
 

Infor си партнира с Amazon, за да предлага софтуер в облака

3805 прочитания

InforumInfor сключи партньорство с Amazon Web Services (AWS), вследствие на което ще предлага Infor10 Business Cloud приложения като услуга в глобален мащаб. Това стана ясно на Inforum - най-голямото годишно събитие за клиентите на Infor, което се проведе в Денвър тази седмица.

Като цяло, партньорството ще позволи на Infor да се насочи към нови географски райони, тъй като ще може да използва услугите на AWS в Южна Америка, Европа и Азия без да е необходимо да купува и поддържа собствена инфраструктура. Използвайки възможностите на инфраструктурата като услуга (IaaS) на Amazon, компанията ще може да предоставя на клиентите си облачно базирани CRM, EAM и ERP приложения.

В Infor се надяват, че, използвайки софтуер като услуга (SaaS), компаниите може да бъдта привлечени от възможностите за бързи внедрявания, за лесно мащабиране на системите и за тестват специалните доработки преди да ги включат в работните си среди. „Едно от предимствата тези среди да са в облака е, че те могат да бъдат разгърнати за минути, използвани с временни цели и спрени много бързо“, заяви Джим Плорд, вицепрезидент за облачните операции в Infor. Клиентите могат и да изберат средите им да работят в AWS неограничено време и да ги използват като свои работни среди, управлявани от екипа на Applications Management Services или от самите тях.

В отделен анонс от Infor разкриха и че възнамеряват да предложат „сериозни намаления“ за онези клиенти, които решат да мигрират към новата мидълуер платформа на компанията, наречена ION.

Infor ION

Computerworld Великобритания

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас