“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | —офтуер
17 апр
2012
 
 

»злезе и Adobe Premiere Pro CS6

Adobe Premiere Pro CS6 идва с нов интерфейс, подобрена производителност, по-добро коригиране на цветове и др.

5795 прочитани€

Adobe об€ви наличността на Premiere Pro CS6 на изложението NAB 2012 в Ћас ¬егас. ѕродуктът сега включва променен интерфейс и плейбек механизъм, Adjustment слоеве в стил Photoshop/AE, нов Warp Stabilizer и Three Way Colour Corrector ефекти. ¬ допълнение към софтуера има два нови акомпаниращи продукта – Prelude и SpeedGrade.

Ќа NAB 2012 дебютира и After Effects CS6, а Photoshop CS6 е в публична бета от кра€ на март. ÷ели€т пакет ще бъде наличен още през насто€щата половина на годината, обещаха от Adobe.

Premiere Pro CS6 идва с променен интерфейс

 акто вече стана €сно, Premiere Pro CS6 идва с променен интерфейс, където в горната част сега са екраните Source и Program. —ъщо така количеството бутони е намалено драстично, като потребителите могат сами да добав€т или скриват н€кои бутони. ¬ допълнение вече панелът Project има 16:9 икони, към които може да се добав€т маркирани€ за изр€зване.

ѕодобрени€т Mercury Playback Engine е още по-производителен при много€дрени процесори в сравнение със случаите на употреба на процесори с едно €дро, според Adobe. ¬ъпреки че все още е значително обвързан с CUDA механизма на Nvidia, Open CL ускорението е добавено, за да бъде позволена и работата с графични€ чип на AMD в нови€ MacBook Pro. ƒругите AMD карти обаче н€ма да предостав€т същите ползи в производителността.

Three Way Color Corrector е преминал през редизайн и сега инструментите му са по-добре подредени и е по-лесно да се прав€т стандартни промени.

Warp Stabilizer е същи€т като този, който е добавен в After Effects CS5.5.  акто и в After Effects CS6, стабилизаторът вече може да поправ€ непри€тни€ ефект rolling shutter, характерен за DSLR апаратите.

Adjustment слоевете работ€т подобно на тези в After Effects, но са различни от съответните слоеве във Photoshop.

ѕодобреното мултикамерно редактиране за пръв път позвол€ва редактиране с повече от четири камери. ¬същност сега н€ма лимит за това колко кадрови потока може да обработва софтуера по едно и също време.

¬ допълнение Audio Mixer и Audio Meters панелите са с нов дизайн, Media Encoder е подобрен и вече има поддръжка за контрол чрез жестове посредством Mac тракпад.

—офтуерът Prelude CS6 не идва заедно с Premiere Pro CS6, но той е включен в Creative Suite 6 Production Premium, както и е в абонамента за Creative Cloud. “ой представл€ва самосто€телно приложение за работа с файлово базирана меди€. — него големи групи меди€ могат бързо да бъдат обхванати и каталогизирани.

ƒруг софтуер, който работи с Premiere Pro CS6 – SpeedGrade CS6 – е също единствено наличен като част от Creative Suite 6 Production Premium или от абонамент за Creative Cloud. “ова е професионален инструмент за нанас€не на цветови промени, подобен на Color на Apple, който Adobe придоби с купуването на Iridas миналата година. SpeedGrade CS6 е интегриран с Premiere Pro CS6 в н€каква степен – във втори€ софтуер има команда Send to SpeedGrade.

Digital Arts Magazine

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас