Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Инфраструктурно управление
02 апр
2012
 
 

Kapsch ще внедри Openet Policy Manager в 6 оператора, част от Telekom Austria Group

Системният интегратор Kapsch дава възможност на телекомите да блокират спам атаки

3464 прочитания

Telekom Austria Group е сключила договор с Kapsch CarrierCom за интегрирането на нейното решение Openet Policy Manager в 6 телекомуникационни оператори в Източна Европа, част от TAG. Kapsch ще действа като системен интегратор и ще предостави редица допълнителни услуги по места, както и поддръжка на решението. Шестте телекома ще се възползват от функции като засичане на спам атаки и гъвкаво предпазване от „шоково високи сметки", а освен това ще бъдат внедрени изискванията, свързани с регулацията за роуминга. Разработчикът на системи за контрол на политиките и на правилата за таксуване Openet предлага на Telekom Austria Group готово решение, спестяващо ресурси и време за собствена разработка. Внедряването на продукта Policy Manager ще започне през април, като ще даде възможност на около 19 милиона мобилни абонати да се възползват от иновативни услуги, подобряващи тяхното „мобилно изживяване".

„Kapsch и Telekom Austria Group си сътрудничат от доста години. Познанията и опитът, който натрупахме, предоставяйки услуги и поддръжка в региона чрез сътрудничеството ни с Telekom Austria Group са критично важни за успеха на интеграцията. Openet Policy Manager предоставя изключително производителност и гъвкавост, като това е идеалното решение за безопасно мобилно изживяване за абонатите на компаниите в Telekom Austria Group", обясни Томас Шьопф, главен оперативен директор на Kapsch CarrierCom. - Мощността на мобилните устройства расте, както и обемът на използваните през тях данни, затова за потребителите става все по-важно да ползват безопасно мобилни услуги", добавя той. 

Решението ще бъде внедрено в операторите в Австрия, България, Хърватска, Беларус, Сърбия и Словения. Според маркетинг директорът на Openet Майкъл Манзо, сделката с Telekom Austria Group ще разшири присъствието на компанията на бързорастящия пазар в Централна и Източна Европа. Внедряването на тази функционалност ще изисква задълбочено интегриране на Openet Policy Manager с опорните възли за мобилни данни в мрежата на телекомите, като в тази област Kapsch притежава ценен експертен опит.

Според главният технически директор на TAG Йохан Пишлър, „Openet ще предостави на операторите от групата гъвкава и защитена политика, както и билинг решения, поддържащи революцията на смартфоните, като в същото време предостави на новите и съществуващи потребители иновативни услуги." 

CW/Б

ЕТИКЕТИ:
TAGKapsch CarrierCom
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас