“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | GIS
05 мар
2012
 
 

»злезе бета верси€та на BGmaps за Android

Ќова за всички потребители на различните версии на BGmaps, включително за Android, е възможността самите те да добав€т обекти върху картата

5635 прочитани€

¬ече в Android Market е налична за свал€не безплатната бета верси€ на BGmaps за Android, съобщиха днес от Datecs. ѕриложението е само на български и изисква връзка с интернет, но за да пести трафик, то запазва вид€ните карти. Ќаличните карти включват всички български градове, както и гол€ма карта на Ѕългари€.

BGmaps за Android

— приложението хората могат да търс€т адреси в градове и местоположение на други населени места, като при изписването на адрес помощ оказва функци€та за автоматично довъшване на текста. —ъщо така приложението показва полезни обекти – заведени€, банкомати, спирки, болници, училища, институции, офиси на компании и др.

— включен GPS и/или безжична мрежа пък потребителите могат да вид€т и къде са върху картата в момента.

Ќова за всички потребители на различните версии на BGmaps, включително за Android, е възможността самите те да добав€т обекти върху картата, които да се показват на всички потребители, както в приложението за Android, така и в www.bgmaps.com.

¬ раздел ћоите места хората могат да записват избрани точки на картата, които да ползват лично или да сподел€т с другите през Facebook, мейл и др.

¬ раздел ћо€т град потребителите имат възможността да изпрат€т до дадена община съобщени€ за проблеми и нередности. ћогат да вид€т и всички съобщени€ от общината и изпратените сигнали до не€.

BGmaps за Android изисква регистраци€ чрез имейл адрес или Facebook. –егистраци€та позвол€ва използването на „ћоите места” и „ћо€т град” и въвеждането на нови публични обекти в BGmaps.

¬ажно е потребителите да имат предвид, че BGmaps за Android изисква SD карта.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас