Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | GIS
05 мар
2012
 
 

Вече и потребителите могат да въвеждат обекти в BGmaps

Това става възможно с дебюта на новата функционалност Моят град, която позволява на потребителите да са проактивни, но след регистрация

6827 прочитания

Днес Datecs обяви в свой блог, че във всички версии на BGmaps – мобилни и десктоп – вече е налична новата функционалност Моят град, валидна за всеки един от 256-те български града. Тя позволява на самите потребители да въвеждат полезни обекти и услуги в квартал или град, които ще бъдат видими за всички потребители на BGmaps. Освен това съвсем скоро потребителите ще имат възможност да публикуват рекламни съобщения към всеки свой обект, ако са търговци или организации, предлагащи услуги за граждани или юридически лица.

Употребата на Моят град изисква регистрация в BGmaps чрез имейл адрес или Facebook

В допълнение от компанията обявиха, че всяка община, която приеме да стане партньор за Моят град, ще има възможност да публикува съобщения, касаещи планирани дейности или важни за гражданите събития. Потребителите на свой ред ще могат лесно да изпращат сигнали за нередности или предложения до общинската администрация.

Общините могат активно да използват новата функция Моят град

Употребата на новата функция изисква регистрация в BGmaps чрез имейл адрес или Facebook. След регистрация в BGmaps.com, всички изпратени сигнали, въведени полезни обекти или използвани връзки се запазват в профилите на потребителите и са достъпни от всеки вид устройство – компютър, таблет, смартфон.

Още от самия старт на услугата получаваме от вас информация за неточности по картата и работим по тях. По този начин, благодарение на вас, ние създадохме услуга, която е неизменно актуална и полезна. Ние в BGmaps.com вярваме, че обратната връзка е ключова за това услугата да бъде възможно най-полезна за всички. Ето защо нашата платформа еволюира в посока, която ще Ви даде възможност да се включите в нея по качествено нов начин, гласи част от съобщението в блога.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас