Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Телекомуникации
27 фев
2012
 
 

Боб Меткалф обяви Carrier Ethernet 2.0

4735 прочитания

Боб Меткалф, създател на Ethernet технологията и съветник в MEF (Metro Ethernet Forum), обяви второ поколение Carrier Ethernet (CE 2.0). То се отличава с три нови стандартизирани характеристики: поддръжка на Multiple Classes of Service (Multi-CoS), взаимосвързаност (Interconnect) и управляемост, позволяващи доставката на диференцирани приложения върху управляеми и взаимосвързани мрежи по света. 

Боб Меткалф, създател на Ethernet, и Нан Чен, основател и президент на MEF

“CE 2.0 е много по-напред от стандартизираните Ethernet, услуги предлагани от един доставчик и дефинирана до момента като Carrier Ethernet 1.0 (CE 1.0) – смята Боб Меткалф. - Второто поколение Carrier Ethernet предлага възможност за опериране с до 8 услуги (за сравнение CE 1.0 предлага само 3), 2 от тях съответно са разпределени в направленията E-Line, E-LAN, E-Tree и E-Access, като са дефинирани в MEF Service спецификациите и споразуменията за изпълнение (MEF 6.1, 6.1.1, 22.1,33).”

CE 2.0 предоставя значителна стойност на всички типове потребители: корпоративен сегмент, малък и среден бизнес, сегмента на компаниите, продаващи Интернет на едро, мобилни оператори и производители на мрежово оборудване.  “Бъдещето поколение мрежи и услуги ще предостави по-голямо опростяване в доставянето на услуги с Multi-CoS, взаимосвързаност и управляемост, предлагайки 8 типа Ethernet услуги, като всички нови характеристики на Carrier Ethernet могат да променят тази индустрия отново”, каза Нан Чен, основател и президент на MEF. 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас