Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Интернет
23 яну
2012
 
 

Facebook обяви над 60 нови приложения за Timeline

Сред новите приложения са Rotten Tomatoes, The Guardian, Foodspotting, Foodily, Ticketmaster, TripAdvisor, Washington Post Social Reader, RunKeeper, Soundcloud и др.

6782 прочитания

Facebook обяви наличността на повече от 60 приложения на трети страни, които са тясно интегрирани Timeline – новият потребителски интерфейс на социалната мрежа. Новината идва, след като миналата есен компанията обяви, че Spotify и няколко други приложения ще се интегрират с Timeline.

Част от новите приложения за Timeline във Facebook

Сред новите приложения са Rotten Tomatoes, The Guardian, Foodspotting, Foodily, Ticketmaster, TripAdvisor, Washington Post Social Reader, RunKeeper, Soundcloud и др. Във Facebook е наличен списък с всички приложения.

Тези приложения показват в социалната мрежа различните дейности на потребителите, които ги използват. Те също така улесняват Facebook приятелите да споделят откритията си и нещата, които харесват. Например един потребител може да види на началната си страница, че негов приятел готви нещо по рецепта от Foodily и така лесно може да достигне до тази рецепта.

Цялостната идея на Facebook е да вземе нещата от начшия „офлайн“ живота и да ги направи онлайн, достъпни за други хора, проследими, но и контролируеми.

Тези новости могат да бъдат полезни както за потребителите, така и за Facebook, тъй като сайтът ще съдържа все повече информация за предпочитанията на хората.

PC World САЩ

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас