Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
19 яну
2012
 
 

Adobe предлага промоционален ъпгрейд от CS3 и CS4 към CS6

Фактът, че Adobe прави миграцията към CS6 по-евтина за потребителите на CS3 и CS4 отбелязва важна промяна в ъпгрейдната политика на компанията

4494 прочитания

CS6 ще дебютира в средата на годинатаAdobe обяви на сайта си, че ще предложи на потребителите на Creative Suite 3 (CS3) или CS4 специална цена за ъпгрейд към CS6 или за абониране за облачната услуга Adobe Creative Cloud. Това предложение ще е в сила от дебюта на новия пакет в средата на годината до 31 декември 2012 г., но компанията не съобщи каква точно е преференциалната цена.

Предложението отбелязва значителна промяна в политиката на компанията по отношение на миграциите към новите издания на Creative Suite. През ноември Adobe съобщи в блог, че се отказва от традиционния си подход за ъпгрейди, който включваше намаления за потребителите с до три версии назад, и че вече ще предлага преференциални цени само на клиентите с предходното издание, в този случай CS5 или CS5.5. „По отношение на ъпгрейдите променяме политиката си за клиентите с доживотни лицензи. За да имат право на специални цени за преминаване към нова версия, когато CS6 излезе, потребителите ще трябва да са с предходното издание на нашия софтуер (или CS5, или CS5.5). Ако клиентите ни все още не са на тези издания, предлагаме 20% отстъпка [бел. ред.: за преминаване към CS5 или CS5.5] до 31 декември 2011 г., което ще им позволи да използват ъпгрейдна цена, когато пуснем CS6“, заявиха от Adobe.

Това означава, че според ноемврийската публикация, всеки, който използва CS3 или CS4 и иска да си купи CS6, ще трябва първо да премине към CS5 или CS5.5 с 20% намаление и след това да плати преференциална цена за новия пакет. А това нямаше да е евтино – преминаването от Creative Suite 3.x Design Premium, например, до Creative Suite 5.5 Design Premium струва $950. Миграцията само за един продукт от пакета също е трицифрена сума – например преминаването от Photoshop CS4 до Photoshop CS5 Extended струва $350.

Повече информация относно промоцията, както и данни за всякакви други подобни оферти за съществуващи клиенти по отношение на абонирането им за Adobe Creative Cloud, ще бъдат оповестени, когато CS6 и облачната услуга дебютират.

„CS6 ще бъде голямо ново издание на нашите креативни десктоп инструменти с огромни подобрения за всеки тип креативен професионалист – пише в съобщението относно офертата. – Adobe Creative Cloud ще бъде най-обширното ни креативно решение, даващо на членовете достъп до целия CS6 софтуер плюс допълнителни услуги, нови инструменти, Adobe Touch Apps и богати предложения за обществото. В допълнение членовете на Creative Cloud ще получат постоянни ъпгрейди и обновления за всички продукти и услуги като част от членството си.“

Освен промяната в ъпгрейдната си политика Adobe съобщи през ноември и цените относно облачната услуга. За индивидуални лица годишният абонамен за Creative Cloud стандартно ще струва $49,99 месечно, а за групи – $69,99 на месец.

Macworld.com

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас