Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | PC периферия и аксесоари
08 яну
2012
 
 

Transcend обяви 32GB карта Ultimate microSDHC Class 10

Моделът е подходящ за смартфони и таблети, предлага скорост на запис 10 MB/s, твърдят от Transcend.

4206 прочитания

Kарти памет microSDHC Class 10 с капацитет 32GB добави в портфолиото си Transcend. Тези модели са насочени специално към мобилните устройства от висок клас, тъй като серията ''Ultimate'' предлага комбинация от висока скорост, компактен размер, а сега и доста висок капацитет до 32GB.

Тези карти са подходящи за работа с винаги „гладните" за памет смартони и таблети, като със своите 32GB microSDHC картите съхраняват значително повече съдържание, запазвайки малките си размери. 32GB microSDHC карта може да „запомни" до 6552 снимки (ако са снимани с 10 мегапикселова камера във формат JPEG) или 480 минути Full HD видео, достатъчно да задоволи и най-претенциозните потребители, търсещи максимален капацитет за продължителни сесии за запис HD видео.

Освен повишеният капацитет и малките си размери картите microSDHC предоставят и с най-новата скорост Class 10, която осигурява бърза реакция на камерата и гарантира скорост на запис от поне 10MB/s. Използвайки най-новото поколение технология, тези карти реализират пълния потенциал на популярни мобилни функции като 1080p HD видеозапис и мултимегапикселова фотография, както и намалено време за пренос между компютъра и картата.

Освен тези карти Transcend предлага и редица други модели карти памет microSD/microSDHC, като microSD варират от 1GB до 2GB, а microSDHC са достъпни с капацитет от 4GB до 32GB във варианти Class 2, 4, 6 и 10.

microSDHC Class 10 картите на Transcent се предлагат в момента с капацитет 4GB, 8GB, 16GB и 32GB, като прогнозната цена варира от $9,9 за 4GB модел, $19 за модела с 8GB, $39 за варианта с 16GB и $69 за най-новия 32GB модел. В Мултирама 4GB модел се предлага за 16,9 лв. с ДДС, а 32GB модел, но в по-бавния клас 2, струва 99,9 лв. с ДДС. 

CW/Б

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас