“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | GIS
08 дек
2011
 
 

ќблачните √»— - във фокуса на среща на високо равнище

Esri, Microsoft и ≈вропейската агенци€ за околна среда са обединили своите опит и знани€ с цел да модернизират Д«ем€та под окоУ с облачно-базирана система за управление на геопространствено съдържание, по модел на ArcGIS Online.

4965 прочитани€

Ќа срещата на високо равнище „«ем€та под око“, ко€то ще се състои в јбу ƒаби (ќбединените арабски емирства) в периода 12-15 декември, водещата в √»— софтуер корпораци€ Esri ще представи как облачните √»— спомагат за създаването на международна геопространствена платформа за сподел€не на данни за околната среда и моделиране на решени€.

Ѕивши€т американски президент Ѕил  линтън, президентът на Esri ƒжак ƒангермонд и директорът на ≈вропейската агенци€ по околна среда (≈јќ—) ƒжаклин ћакглейд ще се присъедин€т към други уважавани официални гости и лектори, за да дискутират значението на достъпа до данни за международното сътрудничество и вземането на устойчиви решени€ за опазване на околната среда.

Ќа събитието ще бъде представена мрежата „«ем€та под око“, ко€то вече предостав€ инструменти за създаване на карти, достъп до хил€ди готови за използване карти и масиви от данни и възможности за управление на геопространствено съдържание. Esri, Microsoft и ≈вропейската агенци€ за околна среда са обединили своите опит и знани€ с цел да модернизират „«ем€та под око“ с облачно-базирана система за управление на геопространствено съдържание, по модел на ArcGIS Online. Esri технологи€та ArcGIS Online, заедно с Windows Azure и Microsoft SQL Azure позвол€ват на ≈вропейската агенци€ за околна среда да поддържа и развива тази платформа.

≈“» ≈“»:
ESRI√»—
Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас