Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Проектори
28 ное
2011
 
 

Нови 3D проектори обяви Epson

“Сега се смята, че 27% от домакинствата ще бъдат в състояние да гледат 3D до 2015 г., а до края на тази година се очакват над 40 нови заглавия на 3D видео игри. Точно сега е време Epson да представи 3D проектори и да даде на зрителите възможност да се насладят 3D съдържание на голям екран ", заяви Маделине Колсън, продуктов мениджър в Epson Европа.

11309 прочитания

Epson навлиза в едно ново измерение с широка гама от Full HD 3D проектори за домашно кино. Обявени за първи път на IFA 2011, проекторите от новата серия на предлагат най-ярките 3D изображения на пазара, твърдят от компанията.Оттам допълват, че новите продукти са лесни за използване функции и разполагат с безжична връзка.

Технология на Epson за повишаване на осветеността създава 3D изображение, което е забележимо по-ярко от това на други Full HD 3D проектори за домашно кино, подчертават от компанията. Чрез удвояване на честота на опресняване от 240Hz до 480Hz, периода на затъмнение между левите и десните изображения е драстично намален. Това позволява на потребителите да виждат по-светла 3D картина, която е по-приятна за гледане.

От петте нови проектора, топ-моделите EH-TW9000 и EH-TW9000W предлагат  триизмерно преживяване, с еднакво високи бял и цветен светлинен интензитет (Light Output) до 2400 лумена и високи съотношения на контраст до 200,000:1, а така също и редица други технически характеристики от най-висок клас. Моделите EH-TW5900, EH-TW6000 и EH-TW6000W са сред най-достъпните 3D проектори за 1080p домашно кино на пазара и разполагат с еднакво високи бял и цветен светлинен интензитет до 2200 лумена и контрастни съотношения до 40,000:1.

Висококачествените изображения се прожектират в ясни, светли и неуморяващи  очите картини, благодарение на 3LCD технологията на Epson. EH-TW9000W и EH-TW6000W са първите Full HD 3D проектори с безжична поддръжка, която позволява на потребителите да използват проектора без необходимост от свързване с кабели.

"Ние бяхме обявили, че Epson ще изчака с разработването на проектори за 3D домашно кино, докато не сме убедени, че има сериозен ангажимент от страна на доставчиците на 3D съдържание. Сега се смята, че 27% от домакинствата ще бъдат в състояние да гледат 3D до 2015 г., а до края на тази година се очакват над 40 нови заглавия на 3D видео игри. Точно сега е време Epson да представи 3D проектори и да даде на зрителите възможност да се насладят 3D съдържание на голям екран ", заяви Маделине Колсън, продуктов мениджър в Epson Европа.

Новите модели са вече налични и могат да бъдат доставяни. На стартиращото в София изложение Hi-Fi Expo, което ще се проведе от 1 до 4 декември 2011 в Гранд Хотел София, любителите на висококачествено 3D домашно кино ще могат да видят и тестват на живо 3D система за домашно кино изградена с проектор от новата 3D серия на EPSON и с голям екран, в комбинация с подходящо HiFi озвучаване, за истинско усещане за кино у дома.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас