“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ќазначени€
15 ное
2011
 
 

Ѕългарка стана маркетинг директор в SES за региона на ÷»≈

Ѕарбара ”зунова-ƒримър прие поста маркетинг директор за региона на ÷ентрална и »зточна ≈вропа (÷»≈) във водещи€ сателитен оператор SES S.A

5870 прочитани€

Ѕарбара ”зунова-ƒримър, ко€то доскоро работеше в Symantec-ѕолша, прие позици€та на маркетинг директор за региона на ÷ентрална и »зточна ≈вропа (÷»≈) в SES S.A. - сателитен оператор с 49 геостационарни сателита. “€ ще работи под ръководството на ћартин  убацки – вицепрезидент и главен регионален мениджър на ASTRA за ÷»≈.

Ѕарбара ”зунова-ƒримърЅарбара ”зунова-ƒримър е специалист по корпоративни комуникации и маркетинг. “€ е мениджър с гол€м професионален опит в телекомуникациите и особено в »“ индустри€та. ќт €нуари 2011 т€ заема поста маркетинг директор в Asbis PL. ѕреди това, 7 години е била маркетинг директор в Symantec. “€ е отговар€ла за ц€лостното управление на имиджа на търговските марки Norton и PC Tools в »зточна ≈вропа. 

Ѕарбара ”зунова-ƒримър работи в »“ сектора от 1997 г. „–адвам се, че ще имам възможност да работ€т за SES, особено в такъв важен момент за компани€та. ≈волюци€та на SES, реализирана чрез промени в структурата, както и въвеждането на нов имидж на компани€та - налагането на глобалната марката SES, изисква големи усили€ и последователни комуникационни и промоционални дейности. «а мен е гол€ма чест и в същото време фантастично предизвикателство”, каза Ѕарбара ”зунова-ƒримър.

—лед ¬аршава, промени настъпиха и в централни€ офис на SES в Ћюксембург. Ќиклъс ‘рийс-√рийн бе назначен на поста старши вицепрезидент “ћаркетинг и корпоративни комуникации” в SES. “ой ще отговар€ за маркетинговите дейности в цели€ св€т, включително маркетинговите и корпоративни комуникации. Ќиклъс има повече от 20 години професионален опит в сферата на продуктови€ мениджмънт, маркетинга и продажбите, като повечето от т€х са в технологични компании.  
ѕрез септември 2011, по време на един от най-важните форуми в бранша - IBC в јмстердам, SES S.A. представи сво€та нова марка и идентичност, както и новото лого, за всички пазари, на които работи. “ова бе част от усилието на компани€та да изгради кохерентно глобално присъствие и единен имидж към своите клиенти на съществуващите и на възникващите нови пазари.

“ова е поредната стъпка напред в развитието на компани€та. Ѕрандът ASTRA ще се развива паралелно, като добре познат за своите клиенти на услуги от типа директно-до-дома (DTH), об€сниха от компани€та.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас