Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Системи и решения
14 ное
2011
 
 

Услуга на Logitech за видеонаблюдение поддържа Dropbox

5186 прочитания

Logitech обяви автоматичен достъп, преглед и съхранение, базирани на облачна услуга, за Logitech Alert - фирмената HD цифровата видео система за охрана. Чрез използване на Dropbox, потребителите на Logitech Alert могат да качват и съхраняват материалите от видео наблюдението с достъп по всяко време. Автоматичното архивиране и защитата с парола на Dropbox помагат за сигурното съхранение и лесния достъп до HD видео, заснето с помощта на камерите Logitech Alert 750i Master System и Logitech Alert 750e.

Двете предложения включват интелигентна HD камера и софтуера Logitech Alert Commander, който позволява конфигуриране на видео система за охрана. С нейна помощ видеосигналът може да бъде гледан на живо или запис на компютър, смартфон или iPad. Съвместно с Dropbox записаните видео файлове сега могат да бъдат автоматично качени от PC-то в облачна платформа.

Камерите от серията Logitech Alert 700 включват вграден DVR (цифров видео рекордер) и записват автоматично до 2 GB видео при засичане на движение, като по този начин намаляват до минимум нуждата от прекарване на часове в претърсване на безполезен видео материал. Софтуерът Logitech Alert Commander позволява дефиниране на до 16 зони на движение. Dropbox използва същите методи за сигурност като банките, що се отнася до трансфер и съхранение на данни.

Dropbox предлага различни планове за съхранение на данни, започвайки с начална безплатна услуга за до 2 GB файлове. Потребителите могат да надградят до 50 GB срещу $9,99 на месец или 100 GB за $19,99 месечно. След като веднъж откриете акаунт и свалите Dropbox, трябва само да конфигурирате настройките за съхранение в Logitech Alert Commander и приложението на Dropbox. Докато и Dropbox, и Logitech Alert Commander работят, Logitech Alert материалите автоматично ще се синхронизира с Dropbox профила на потребителя като прехвърля и съхранява видео файловете.

Logitech Alert 750i Master System и Logitech Alert 750e Outdoor Master System в момента се предлагат на препоръчителни крайни цени от съответно €329 и €379 с ДДС. Камерите Logitech Alert 700i Add-On Camera и Logitech Alert 700e Outdoor Add-On Camera са налични на препоръчителни крайни цени от €279 и €329 с ДДС. Logitech Alert Web and Mobile Commander се предлага и в комплект като седем дневна безплатна пробна версия и препоръчителна крайна цена от €59,99 годишно.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас