Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
10 ное
2011
 
 

LG и Milestone ще си партнират в IP видеонаблюдението

LG Electronics ще предлага мрежови охранителни камери, снабдени със софтуера на Milestone XProtect за видео управление базирано на IP

4301 прочитания

LG Electronics и Milestone Systems сключиха партньорство в рамките на програмата Milestone Manufacturer Alliance. Това означава, че мрежовите камери на LG ще поддържат IP-базирания софтуер за видео управление (VMS) Milestone Xprotect.

Присъединяването на LG към програмата за партньори Milestone Systems Manufacturer Alliance означава, че на пазара на устройства за видео наблюдение ще се появят нови предложения. Сключването на партньорство между LG и Milestone Systems ще предостави както на партньорите, така и на клиентите по-гъвкави и качествени решения, смятат от двете компании. Така те ще могат да задоволят по-добре все по-взискателните и индивидуални нужди на бизнес потребителите. Двете компании също така ще си сътрудничат при разработването, тестването, демонстрациите, интегрирането, комуникирането и лицензирането на решенията.

Като Manufacturer Alliance партньор на Milestone Systems, LG ще увеличи ефективността при обединяване усилията по отношение на планирането и разработването на иновации. LG също така ще е в състояние да споделя плановете си за създаване на нови продукти и решения, което е важен елемент за усъвършенстването на софтуера Milestone Xprotect. Това ще позволи на всички страни от сделката да интегрират своите продукти по-лесно при клиентите си и да пускат решенията си по-бързо на пазара. Тези фактори трябва да им позволят да увеличат пазарното си присъствие и удовлетвореността на потребителите на охранителна техника по света.

Milestone Systems e водещият доставчик на отворени платформи за видео управление за последните седем години по данни на компанията за пазарни проучвания IMS Research. Отворената платформа осигурява работа с възможно най-широкия набор от устройства и марки на клиентите на Milestone по света. Софтуерните решения на Milestone се предлагат от оторизирани и сертифицирани специалисти и системни интегратори в 115 държави.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас