Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Проектори
10 ное
2011
 
 

От 619 лв. започват цените на новите модели проектори на Epson

9790 прочитания

Epson пусна новата достъпна продуктова серия проектори, която предлага богат набор от възможности типични за по-високия и скъп клас продукти. Моделите EB-X11 и EB-S11 са насочени към потребителите в образователната система, докато EB-X14, EB-X12 и EB-W12 с HDMI вход са идеално решение за бизнеса. Всички тези нови продукти предлагат лесни за използване от потребителите функции и висококачествен образ, твърдят от Epson.

Epson EB-X11

Проекторите са лесни за инсталация и използване, позволявайки на потребителите от бизнеса и образованието да се фокусират върху най-важното, а именно презентациите. Благодарение на функцията Epson 3-в-1 USB Display ще ви е достатъчен само един кабел за всичко: картина, звук и управление напред/назад - най-бързият начин да покажете това, което е на екрана на вашия компютър. Като алтернатива имате възможност да използвате и функциите за работа без наличието на компютър, позволяващи воденето на презентация под формата на снимки директно от USB флаш памет. От компанията посочват, че настройката на образа също е бърза и лесна с използването на функциите за хоризонтална и вертикална keystone корекция, като някои модели разполагат и със специален хоризонтален keystone слайдер.

Някои от моделите разполагат и с възможност за директна връзка към функцията Epson ELP-DC06 USB Visualiser. Тя позволява документите и обектите да бъдат споделяни през проектора, спестявайки на потребителите време, като бива елиминирана нуждата от фотокопиране, фотографиране или сканиране на материалите. Тази функция е особено полезна и за потребителите в образованието, които искат да могат да покажат извършването на научни експерименти отблизо.

Технологията 3LCD на Epson осигурява естествено и точно възпроизвеждане на цветовете и високо ниво на яркост на бялото и цветовете с до 3000 лумена, смятат от компанията. Това, в комбинация с контраст от 3000:1 води до възпроизвеждането на картина с ясни детайли, висока яркост, и оптимално качество, твърдят още от Epson.Животът на лампата е до 5000 работни часа в еко режим.Всички нови модели проектори са вече налични и на българския пазар. Цените започват от €316 (или 619лв.).

ЕТИКЕТИ:
Epsonпроектор
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас