Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
02 ное
2011
 
 

Adobe купи Auditude, за да адресира пазара на видео реклама

Adobe ще комбинира Auditude с Flash Media Server и Adobe Pass, както и с Adobe Digital Marketing Suite

2806 прочитания

Adobe купи AuditudeAdobe Systems придоби Auditude, за да подсили видео продуктите си с рекламна платформа, компанията обяви на 1 ноември.

Auditude предлага интегрирана рекламна система за видео, насочено към компютри, смартфони, таблети, свързани телевизори и други потребителски продукти.

Вследствие на придобиването Adobe ще комбинира платформата на Auditude с Flash Media Server и Adobe Pass, които са използвани за насочване на видео съдържание и автентикиране на потребители Компанията също така ще интегрира Auditude с пакета Adobe Digital Marketing Suite, който вече включва продукти за анализи и оптимизация.

Auditude е излъчила 344 млн. от всички 6,8 млрд. онлайн видео реклами в САЩ през септември, според фирмата за пазарни проучвания comScore. Това прави Auditude седмият най-голям източник на такива реклами в Щатите и петата най-голяма мрежа за видео реклама. Tremor Video е била най-голямата мрежа за септември с 811 млн. реклами. Най-големият източник на такива реклами за този период пък е Hulu.com с 1 млрд. реклами. Година по-рано Hulu насочваше 794 млн. от всички 4,3 млрд. видео реклами в САЩ.

IDG News Service Стокхолм

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас