Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
01 ное
2011
 
 

Чрез конкурс NEC ще обновява оборудване в европейски училищa

NEC ще избере победителите през януари 2012 г. и училищата ще получат възможност за избор на продукти на NEC Display Solutions на стойност 15 000 евро за оборудване на класните си стаи

6147 прочитания

NEC Display Solutions Europe стартира конкурс за да даде на пет късметлии европейски училища технологии за преобразяване на класните им стаи на стойност € 15,000.С дългогодишната си традиция в образователния сектор, NEC Display Solutions предлага на учители и преподаватели интелигентни и гъвкави визуални решения за оптимално представяне на учебното съдържание, предоставяне на основа за насърчаване на ефективността на обучението. Това гарантира, че учениците ще са по-ангажирани и ще се подобрява учебният процес, твърдят от компанията.

Училищата, в които чувстват, че класните стаи биха могли да бъдат обновени, могат да се включат в състезанието като изпратят видео - на тема "Защо нашето училище трябва да обнови класната стая?" в NEC, което да изобразява технологичния дефицит на класната стая. Видеото трябва да бъде не по-дълго от пет минути и следва да бъде подадено до 30 ноември 2011.NEC ще избере победителите през януари 2012 г. и училищата ще получат възможност за избор на продукти на NEC Display Solutions на стойност 15 000 евро за оборудване на класните си стаи.

Моделите включват късофокусни решения с интегрирани стойки за монтаж към бели дъски, мултифункционални еко решения за прожектиране, 3D прожекционни пакети и системи с висока яркост, идеални за по-големи места за срещи. Настолнни мнитори с високо качество за класни стаи и офиси и професионални публични екрани за визуализиране на съобщения до цялото учебно заведение също ще са на разположение.

Конкурсът е отворен за всяко регистрирано учебно заведение в рамките на Европейския съюз. Входящите видеоклипове могат да бъдат качени на следния интернет адрес: www.nec-display-solutions.com/educampaign.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Сергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в СофияСергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в София

Сингапурският специалист в областта на архивирането, възстановяването и защитата на данни създава свой голям инженерингов център в София, в който до 2-3 години трябва да работят над 200 високовалифицирани специалисти. Това обяви главният...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас