Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
13 окт
2011
 
 

М-Тел обяви нов бранд само за мобилни разговори – BOB

Bob предлага мобилна телефония без дългосрочен договор и месечна такса за 12 ст./мин. към всички оператори

15748 прочитания

Владимир Владков

Нова мобилна марка, предоставяща мобилни телефонни разговори без месечна такса и на една цена от 12 ст. На минута към всички национални фиксирани и мобилни абонати, обяви М-Тел. Кръстена BOB от Best Of Both, новата марка осигурява на всички българи използване на най-голямата мобилна мрежа в България на най-добрата цена, заяви Андреас Майерхофер, главен изпълнителен директор на Мобилтел.

Андреас Майерхофер, СЕО на М-Тел, представя новата мобилна марка BOB

Стартовият пакет за услугата е 14,9 лв., като в него са включени бонуси от 150 минути за разговори към всички мрежи, както и 150 SMS, като те са валидни първите 30 дена след активирането на картата. Важен елемент от услугата е, че абонатът може да прекрати договора си веднага без предизвестие. Същевременно разговорите се тарифират по 12 стотинки на всяка започната минута. Номерата за абонатите на BOB са с префикс 09888, а за продажба на новата марка компанията е създала изцяло нова дистрибуционна мрежа от 55 магазина в 40 града в България, 10 от които са в София. Освен самостоятелни магазини BOB, ще има и търговски обекти на територията на хипермаркетите Kaufland и T-Market. Стартовият пакет за BOB може да бъде купен и от мобилни продавачи с брандирани коли, както и да се поръча на телефон 0800 80 123, като до 24 часа пакетът ще бъде изпратен на посочения адрес. Новата марка се отличава и с нова визия, в която акцентът е върху синия цвят.

Стартовият пакет за BOB може да бъде купен и от мобилни продавачи с брандирани коли,

Мартина Вачкова стана първият клиент на BOB

„Много клиенти в България желаят да говорят много на най-добра цена, да ползват лесни опростени услуги, без обвързване със субсидирани апарати, включени минути към мобилни, минути към фиксирани и т.н. На тези характеристики отговарят 30% от хората в България. Именно към тях е насочена и новата марка Bob", заяви Майерхофер. Компанията вече е наела над 250 нови служители, които ще работят само за марката Bob, добави той. 

ТВ водещата Мартина Вачкова стана първият клиент на BOB, получавайки от магазина на Bob на площад Славейков в столицата първата SIM карта с номер 09888ххх.

ТВ водещата Мартина Вачкова стана първият клиент на BOB, получавайки от магазина на Bob на площад Славейков в столицата първата SIM карта с номер 09888ххх. Въпреки че Мобилтел не предвижда субсидиране на апарати, за клиентите на BOB се предлагат няколко апарата от стартов клас с цени от 49,9 лв. за Alcatel OT-213 и 59,9 лв. за Nokia 1616 до 149,9 лв. за Nokia C2-01.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ИТ МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА
Започна регистрацията за конкурса „ИТ мениджър на годината“

Започна регистрацията за конкурса „ИТ мениджър на годината“

Наградите на списание CIO и сдружението „Клуб на ИТ мениджърите в България” се дават за значителни постижения в областта на управлението и развитието на информационните технологии.
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас