Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Решения за печат
03 окт
2011
 
 

15% ръст в приходите тази година очаква Lexmark у нас

4563 прочитания

Стефан Станчев

През 2011 г. очакванията ни са за 15% ръст в приходите у нас спрямо 2010 г. За сравнение през 2010 г. този ръст беше 12% спрямо предходната година. Това каза Радослав Иванов, мениджър на Lexmark България по време на продуктово представяне, организирано от компанията съвместно с родния дистрибутор Солитрон. По неговите думи софтуерите за управление на документооборота (Enterprise Content Management - ЕСМ) са бъдещето на принт пазара. В тази връзка Lexmark ще наблегне на това да предоставя не просто печатни устройства, а решения за печат, които включват и много полезни приложения, с които да се улесни работата и да се опростят процесите по управление. Радослав Иванов добави, че марката Lexmark е по-добре представена в Източна Европа, отолкото в страните от западната част на Стария континент.

Бранимир Иванов, мениджър продажби през търговския канал в Lexmark България

Бранимир Иванов, мениджър продажби през търговския канал в Lexmark България, представи някои от софтуерите, с които се управляват и се следят процесите в печатните устройства на компанията.Print Audit предоставя на потребителите възможност за  управление на утройства и по-доброто им използване. Чрез безплатната програма Mark Vision се дава отдалечен достъп до печатното решение, но всичко се извършва ръчно. Благодарение на платения софтуер LFM се следят печатните процеси, като всичко е автоматизирано.Най-новото програмно предложение на Lexmark е 3 Crown. Това е пълно решение за управление, отчитане и репортинг. Съвсем скоро се очаква и демо версия на 3 Crown у нас, която да може да бъдде изпробвана от партньорите.

Компанията е добавила и един интересен софтуер към новите модели принтери C792, X792, C925 (подходящи за нуждите на дизайнерски студиа) - Spot color replacement. Той дава възможност за редакция и запаметване на CMYK за даден “фирмен” цвят. При печат с тази функция се заменя нормалния профил с този запис в паметта (via EW8). От Lexmark предлагат и плаформата от приложения ESF, която се добавя към фърмуера. Повечето приложения в ESF са безплатни, но тъй самите приложения могат да бъдат пригодени към конкретните нужди на компанията чрез допълнително програмиране, самата платформа се предлага само за експертни партньори на Lexmark.

В рамките на последните няколко месеца компанията e пуснала у нас няколко нови модела лазерни принтери и МФУ. Новите модели A4/A3 лазерни принтери включват: LED устройството C925de (с 4,3-инчов сензорен дисплей за управление), C792e (с 4,3-инчов сензорен дисплей за управление) и LED модела C950de.Новите A4/A3 лазерни МФУ са представени от: LED X925de моделът (с 10,2-инчов сензорен дисплей), X792de (с 10,2-инчов сензорен дисплей) и X95xde (отново LED).

Бранимир Иванов не пропусна да спомене интригуващия интерфейс, с който идват решенията от серията X950.  Продуктите от линията разполагат с интуитивен сензорен дисплей, емулация на QWERTY клавиатура, drag-n-drop функция, както и вградени говорители.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас