“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | PC перифери€ и аксесоари
29 сеп
2011
 
 

»зл€зоха два нови модела безжични слушалки на Logitech

Logitech Wireless Headset H600 и Logitech Wireless Headset H800 са на пазарите в ≈вропа от септември на препоръчителни цени съответно 119 лв. и 199 лв. с ƒƒ—

6304 прочитани€

Logitech представи лини€ от два нови модела безжични слушалки. Ѕлагодарение на специална технологи€, ко€то оптимизира звука и намал€ва фонови€ шум, можете напълно да се потопите в музиката, да игрите или да разговорите, подчертават от компани€та. Ќовите продукти  притежават презареждаща се батери€ с дълъг живот, така че да можете да слушате, разговар€те и играете по-дълго.

ћоделът Logitech Wireless Headset H600 идва с миниатюрен USB приемник. Ћазерно настроените говорители намал€ват изкрив€вани€та, така че да се насладите на чисти разговори и стерео звук, докато специални€т микрофон за потискане на шума намал€ва фонови€ шум. ћожете да се движите на разсто€ние до 10 метра от компютъра в зависимост от настройките и услови€та на средата. ѕрезареждащата се батери€ позвол€ва да слушате и разговар€те до 6 часа, а регулируемата лента за главата и слушалки осигур€ват комфорт. —лушалките се сгъват, подобно на очила, което позвол€ва лесното им съхранение и транспортиране.

ћоделът Logitech Wireless Headset H800 идва с вградените на сами€ корпус контроли. Ћазерно настроените говорители и вградени€т еквилайзер обещават богат цифров  стерео звук, а налични€т микрофон за потискане на шума намал€ва фонови€ шум, твърд€т от компани€та. ƒвижете се в разсто€ние до 10 метра от компютъра, докато сте свързани към приемника или към произволно устройство по Bluetooth. ѕрезареждащата се батери€ издържа до 6 часа, докато регулируемата лента за главата и слушалки осигур€ва комфорт.

Logitech Wireless Headset H600 и Logitech Wireless Headset H800 са на пазарите в ≈вропа от септември на препоръчителни цени съответно 119 лв. и 199 лв. с ƒƒ—. 

≈“» ≈“»:
Logitechслушалки
Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас