Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | GIS
18 сеп
2011
 
 

Първата международна конференция за геотехническо и тунелно строителство ще е през октомври

Сред основните дискутирани теми в рамките на конференцията GEO PROJECTS 2011 са изграждане на метро София и системи за контрол на трафика и засичане на инциденти в тунелите в Европа.

5110 прочитания

От 12 до 14 октомври София ще бъде домакин на първата за страната международна конференция за геотехническо и тунелно строителство GEO PROJECTS 2011, съобщиха от Българската асоциация за геотехническо и тунелно строителство (БАГТС) на пресконференция на 13 септември.

Логото на БАГТС Събитието ще се проведе в Шератон София Хотел Балкан. Мероприятието ще предостави на участниците възможност да споделят опита си и установените практики с изтъкнати професионалисти от бранша. Водещи експерти в областта ще консултират присъстващите как да повишат стандарта си на работа.

Тематично конференцията ще бъде разделена на геотехническо и на тунелно строителство. Основните дискутирани теми в рамките на конференцията са: „Изграждане на метро София“, „Системи за контрол на трафика и засичане на инциденти в тунелите в Европа“ и др.

„GEO PROJECTS 2011 е на изключително високо международно ниво. Потвърдено е официално участието  на проф. д-р инж. Конрад Болей от Университета към Министерството на отбраната в Мюнхен, проф. д-р инж. Ханс Георг Йодл от Техническия университет във Виена, проф. д-р инж. Валтер Витке, изпълнителен директор на компанията WBI – Worldwide Engineering, и други, както и на международно признатите лектори проф. д-р инж. Божидар Божинов, д-р инж. Стоян Братоев, изпълнителен директор на „Метрополитен“ ЕАД, арх. инж. Валентин Трашлиев“, обяви доц. д-р инж. Виктор Ташев, управител на БАГТС.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас