Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
02 сеп
2011
 
 

HTC обяви нови Windows Phone смартфони - Titan и Radar

TITAN разполага 4,7-инчов дисплей, a Radar е с 3,8-инчов екран в алуминиев корпус.

3979 прочитания

HTC представи в Европа двата си нови Windows Phone смартфона - TITAN и Radar.

TITAN разполага 4,7-инчов дисплей - най-големият екран на НТС, монтиран в ултратънък алуминиев корпус. Корпусът на по-компактния HTC Radar е излят от цял алуминиев блок.

 

TITAN разполага 4,7-инчов дисплей, a Radar е с 3,8-инчов екран в алуминиев корпус.

TITAN и Radar разполагат със специален бутон за включване на камерата, който дава възможност за заснемане на ярки снимки, без да отключвате клавиатурата, а обективът с апертура f/2.2 и сензорът на задния капак позволяват по-добро представяне на слаба светлина, обяснява от HTC. 28-милиметровият обектив дава възможност за заснемане на всичко, което виждате, а панорамната функция позволява създаването на добри пейзажни снимки. И двете устройства снимат видео в HD формат, а HTC Photo Enhancer помага за редактиране на снимките и качването й във Facebook, включително слагане на етикет на приятели чрез функцията за автоматично разпознаване на лица, създадена специално за Windows телефони.

HTC TITAN има 8-мегапикселовата задна камера и 1,3-мегапикселова предна камера за видеоразговори. Вграденият пакет Microsoft Office Mobile дава възможност за създаване и редактиране на документи. Приложението Linked inboxes улеснява работата с няколко пощенски кутии едновременно, като с него можете да синхронизирате списъка си със задачи и календара, да групирате контакти, дори да запазвате последните си идеи и бележки в „облака" с Microsoft One Note.

HTC RadarВ HTC Radar се ползва познатият вече People Hub, който осигурява връзка с приятелите и последни им новини, като показва цялата история на комуникацията с даден човек. Освен това можете да използвате текстови съобщения, Facebook чат и Windows Live Messenger, без да превключвате приложения или да прекъсвате потока от информация. Екранът на устройството е 3,8-инчово.

HTC TITAN и Radar ще бъдат достъпни от октомври 2011 г. първо в Европа и Азия, а по-късно и в останалите части на света. 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас