Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | PC периферия и аксесоари
25 авг
2011
 
 

Сгъваема клавиатура на Logitech улеснява работата с iPad

Сгъваемата клавиатура за iPad 2 се очаква на пазара в Европа от септември на препоръчителна цена от €99,99 (196 лева). Джойстикът за iPad на Logitech се очаква на пазара в Европа от средата на септември на препоръчителна цена от €14,99 (29 лева).

7772 прочитания

Logitech  представи два нови аксесоара за таблет, които могат да подобрят преживяването с iPad и iPad 2. Новата сгъваема клавиатура за iPad 2 – Logitech Fold-Up Keyboard for iPad 2 е подходящо допълнение при продължително писане когато сте в движение, а джойстикът за iPad – Logitech Joystick for iPad дава повече точност по време на гейминг. С двете нови устройства, ползването на таблет вече излиза от традиционното писане по чувствителния на допир екран, като въвеждането на текст на iPad става по-удобно и по-ефективно, и се подобрява цялостното преживяване при ползване на таблета, твърдят от компанията. 

Сгъваема клавиатура за iPad

Сгъваемата клавиатура за iPad 2 на Logitech включва стандартна Bluetooth клавиатура и стойка, така че просто отваряте, поставяте таблета на мястото му и започвате да пишете, а когато свършите – затваряте само с едно движение. След като я затворите, клавиатурата остава на безопасно място под вашия iPad 2. Когато я отворите отново, тя държи таблета под оптимален ъгъл за писане на текст. Клавиатура за iPad 2 на Logitech е със стандартно разположение на клавишите за по-удобно писане. Тя се зарежда през USB, така че няма да ви се наложи да сменяте батерии. Устройството е в готовност за ползване веднага след като бъде разгънато и се изключва автоматично когато го сгънете, за да пести от заряда на батерията.

Logitech джойстик за iPad

Новият джойстик за iPad на Logitech е интересно гейминг допълнение за iPad и iPad 2. Новият джойстик за iPad на Logitech дава удобен контрол с палеца и може да се ползва с всяка игра, която се управлява с джойстик или геймпад. Устройството се закрепя към iPad с вакуумни вендузи – лесно се поставя и лесно се маха. Спиралата е с обратна тяга, която автоматично връща джойстика в централна позиция.  

Сгъваемата клавиатура за iPad 2 на Logitech се очаква на пазара в Европа от септември на препоръчителна цена от €99,99 (196 лева). Джойстикът за iPad на Logitech се очаква на пазара в Европа от средата на септември на препоръчителна цена от €14,99 (29 лева).

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас