Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Назначения
19 юли
2011
 
 

Йон Рубинщайн стана старши вицепрезидент за иновациите в webOS групата на HP

Също така Стивън Де Вит бе избран за старши вицепрезидент и генерален мениджър на Групата за персонални системи на HP (webOS групата)

5229 прочитания

Hewlett-Packard назначи бившия CEO на Palm Йон Рубинщайн за старши вицепрезидент за продуктовите иновации в Групата за персонални системи (PSG) на HP, където той ще отговаря за по-широк набор от продукти. Рубинщайн продължава да отговаря пред Тод Брадли, който ръководи PSG, или webOS групата, както някои я наричат.

Също така Стивън ДеВит бе избран за старши вицепрезидент и генерален мениджър на PSG. Той идва на мястото на Рубинщайн и ще отговаря за всички аспекти на операционната система webOS, включително инженерството, R & D и продажбите. ДеВит преди това беше ръководител на операциите на Групата за персонални системи на HP за Америките. Тази група продава компютри, таблети, смартфони и др.

Стивън Де Вит бе избран за старши вицепрезидент и генерален мениджър на PSG

 

Йон Рубинщайн вече е старши вицепрезидент за продуктовите иновации в Групата за персонални системи (PSG) на HP

 

 

Промените идват скоро след дебюта на първия таблет на HP TouchPad, който работи с webOS. Устройството първо се появи в САЩ, а през последните дни стъпи и в Европа и Канада. Операционната система се използва и за смартфоните на HP и ще влезе и в компютри, принтери и други устройства, казват от компанията.

Според Тод Брадли, дебютът на първата вълна от webOS-базирани продукти е успешен и за ускоряването на този успех в дългосрочен план компанията поставя „правилното ръководство на точните роли“.

IDG News Service Ню Йорк

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас