“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ѕизнес
27 юни
2011
 
 

 абинетът поръчва техника и софтуер за »—”Ќ

ѕрогнозната стойност на поръчката е 528 000 лв. без ƒƒ—, а срокът за изпълнение на доставката Ц 2 месеца. —рокът за купуване на документаци€ е 8 юли.

3486 прочитани€

ћинистерски€т съвет об€ви обществена поръчка за доставка на техника и софтуер за »нформационната система за управление и наблюдение на средствата от структурните инструменти на ≈вропейски€ съюз в Ѕългари€ (»—”Ќ). “ова сочат данните от електронни€ регистър на обществените поръчки.

ѕрогнозната стойност на поръчката е 528 000 лв. без ƒƒ—, а срокът за изпълнение на доставката – 2 месеца.

√аранци€та за участие в процедурата е в размер на 5 000 лв.

ќт участниците се изисква да са реализирали оборот от доставки на хардуерно оборудване и/или софтуер общо за последните 3 години (2008, 2009 и 2010 г.) не по-малко от 1 милион лв. без ƒƒ—, както и за този период да се изпълнили поне 3 договора с предмет „доставка на хардуерно оборудване и/или на софтуер“, за които договори да представ€т деклараци€, съдържаща списък на контрактите, и да имат минимум 3 препоръки от успешно изпълнени договори.

—рокът за купуване на документаци€ е 17 ч. на 8 юли, а оферти ще се подават до 16 ч. на 18 юли.  ритери€т за възлагане на договора за изпълнение на обществената поръчка ще бъде най-ниската цена.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас