Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | CAD/CAM/CAE
14 юни
2011
 
 

Delcam вижда много голям потенциал в здравеопазването

102% ръст са отбелязали здравните решения на Delcam през 2010 г.

7837 прочитания, 24 коментара
Страница 1 от 2

Тихомир Иванов

Крис Лоури, мениджър „Бизнес развитие“ за продуктите на Delcam в областта на здравеопазванетоОтделът Delcam Healthcare, създаден през 2009 г., за да осигури развитието на успешния и бързо растящ бизнес на Delcam в областта на здравеопазването, е отбелязал ръст в приходите от 102% миналата година, съобщи Крис Лоури, мениджър „Бизнес развитие“ в тази сфера, на международна конференция на компанията, която се проведе между 6 и 8 юни в Италия.

Изключително силно увеличение на продажбите от 350% са отбелязали ортотичните решения на компанията, софтуерът OrthoModel е постигнал ръст от 150%, а приходите от денталните са скочили с 50% на годишна база през 2010 г. Лоури заяви, че ръстът на продажбите понастоящем е най-бърз именно при ортотичните продукти на Delcam.

Delcam обяснява растящия интерес към CAD/CAM с това, че организациите в областта на здравеопазването се изправят пред растящи изисквания на от страна на клиентите и пациентите си за по-бърза доставка на по-добри и по-евтини продукти. „Те искат да получат продукти и услуги с по-високо качество и искат да приключат процедурите си за възможно най-кратко време. Същевременно здравните компании са под напрежение да предоставят това по-високо качество с по-ниски разходи и да увеличат производителността си, за да отговорят на растящото търсене. Тези изисквания могат да бъдат изпълнени само чрез прилагането на по-напреднали и автоматизирани технологии, включително такива, предоставени от Delcam“, казват от компанията.

Отделът Delcam Healthcare помага на здравни специалисти, включително зъболекари, както и професионалисти от асоциирани бизнес сфери да се възползват от експертизата на Delcam в прилагането на модерни техники за дизайн и производство. Макар че съществува само от 2009 г., компанията е активна в редица области на здравеопазването от много години. Софтуерът на Delcam за проектиране, обратно инженерство, производство и инспекция има широко приложение – например производството на протези и хирургически инструменти. Това важи с особена сила за PartMaker, чиито продажби вече в по-голямата си част са генерирани именно в областта на здравеопазването.

1 2
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Телекомуникациите са двигател за развитие на умните градове
Цифров офис от ново поколение:

Цифров офис от ново поколение:

Как да постигнем свободно движение на информация и автоматизиране на процеси?
Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Някои детайли за Business Intelligence функциите на модерните ERP системи
Илия Кръстев, директор „Продажби“ на платформени решения в SAP България:

Илия Кръстев, директор „Продажби“ на платформени решения в SAP България:

Със SAP HANA банките могат да харчат 80% за иновации и само 20% за поддръжка

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Предимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнесПредимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнес

Добромир Тодоров е главен директор „Облачни услуги“ на HeleCloud. Той е бил съосновател и е управлявал множество стартъпи в сферата на технологичните и финансови услуги. С опит в архитектурните решения, сигурността и инженеринг на...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас