Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Сигурност
24 май
2011
 
 

AirLive обяви Fast Ethernet двупоточна IP камера - AirLive IP150CAM

4355 прочитания

Нов модел Fast Ethernet IP камера пусна на пазара AirLive, съобщиха от дистрибутора Арго Контар. Моделът VGA IP-150CAM е с компактен дизайн, подходящ за широк набор от приложения за видеонаблюдение – от домове до малки офиси, за мониторинг на складове и офисни помещения.

Камерата предоставя висококачествени видеоизображения с до 30 кадъра в секунда с VGA резолюция, която може да се сравни с качеството на най-добрите аналогови CCTV камери, твърдят от производителя. Тя е оптимизирана за работа с видеокомпресиращи формати като Motion JPEG и MPEG-4, като най-ниското ниво на компресия е при нощни снимки с много движение.

 

AirLive VGA IP150CAM

 

Новият модел допълва архитектурата за видеонаблюдение и 64-каналния софтуер Campro Express 64, ноебходими за професионално вътрешносградно наблюдение и охрана. За двупосочна аудиокомуникация AirLive VGA IP150CAM има и вграден микрофон. Камерата поддържа едновременно два потока от MPEG-4 и Motion JPEG (MJPEG), за да предложи едновременно високо качество и ефективно използване на честотния капацитет. MJPEG предоставя по-добър интегритет на файловете, което прави формата подходящ за ситуации, изискващи детайлно наблюдение. Видеото във формат MPEG-4 създава по-малки файлове и затова е по-полезно за големи периоди на запис или за употреба в мрежи с малка пропусквателна способност.

"AirLive VGA IP150CAM позволява на 3G и 3.5G мобилни телефони да показват изображения от камерата за видеонаблюдение, монтирана в отдалечен офис", обяснява Бийша Лин, търговски и маркетинг директор на AirLive. Протоколът RSTP дава възможност за тази функция. С автоматичното настройване спрямо светлината се премахват проблемите, причинени от по-лошата работа нощно време. 

CW/Б

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас