Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
17 май
2011
 
 

Сертифицираха първите държавни служители по програмата на Cisco Systems

Удостоверенията за успешно преминат курс "iExec Public Sector” бяха връчени в международния ден на телекомуникациите и на информационното общество 17 май.

7202 прочитания

Щастливите сертифицирани представители на държавната администрация с Цветелина Тенева от регионалния Институт за предприемачи на Cisco Systems, заместник-министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Първан Русинов и управляващия директор на Cisco Systems България Борислав Димитров

Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Първан Русинов връчи сертификати за завършено обучение по програмата на Института за предприемачи на Cisco Systems на двадесет служители на МТИТС. Удостоверенията за успешно преминат курс "iExec Public Sector” бяха връчени в международния ден на телекомуникациите и на информационното общество 17 май. В България Институтът се представлява от фондация „Бизнес институт” в ролята й на регионален център.

Двумесечният курс за ключови експерти е първия резултат от Меморандума за разбирателство между Cisco Systems България и Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, който бе подписан през 2010 година. Курсът покрива информация и практически казуси по теми като организационно развитие, стратегически мениджмънт, портфолио мениджмънт, финансов анализ и обосновка на проекти – в областта на публичната администрация.

По време на церемонията зам.-министър Русинов заяви, че за да бъдат реализирани достъпни, удобни и всеобхватни електронни услуги, които са ориентирани към потребителя, държавата има нужда от добре обучена администрация.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас