Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Киберсигурност
09 май
2011
 
 

New Horizons и EC-Council правят демо за медиите със спеца по етично хакерство Шон Ханна

Тема на събитието ще са насочените имейл съобщения (Spear Phishing). Инициативата предхожда "Отворен ден на етичното хакерство", който ще се състои на 18 май.

4056 прочитания

Учебният център New Horizons Bulgaria и EC-Council организират закуска за медиите с етичен хакер с демонстрация на живо на една от най-нашумелите и "горещи" хакерски атаки - насочените имейл съобщения (Spear Phishing/насочен фишинг).

По време на демонстрацията ще бъде показано как може да се направи spear phishing атака чрез използване на web 2.0 packaged attack, даваща на атакуващия отдалечено пълен достъп до корпоративната мрежа.

Демонстрацията ще бъде направена от сертифицирания етичeн хакер Шон Ханна - инструктор на годината на EC-Council за 2010.

Шон Ханна е консултант по сигурността с дългогодишен опит в GRS, информационно осигуряване, одити по сигурността, тестване с разиграване на хакерски атаки отвън (penetration testing) и обучения за информационна сигурност. Сертифициран е като CISSP, GCIA, GCIH, GSEC, CEH, CHFI, ECSA, LPT, EDRP; CEI, CISM, MCT, CTT+; MCITP (Enterprise Messaging), MCITP, MCSE+Security.

Закуската за медии предшества друга инициатива на учебния център New Horizons Bulgaria и EC-Council "Отворен ден на етичното хакерство", който ще се състои на 18 май. По време на събитието ще бъдат направени високотехнологични демонстрации на хакерски атаки, с включена информационна част за социалното инженерство и фишинг атаките. Към момента за мероприятието има над 100 регистрирани за присъствено участие, а отделно организаторите очакват над 200 човека да се включат онлайн.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас