Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
29 апр
2011
 
 

Нови потребители на SolidWorks и Delcam в България и Македония

6187 прочитания

През последните няколко месеца DiTra, CAD/CAM центърът на TechnoLogica, продаде допълнителни работни места на свои съществуващи клиенти и се сдоби и с нови потребители за SolidWorks и Delcam, съобщиха от компанията.

Русенската фирма Монтюпе, клон на европейския производители на части за автомобилната индустрия Montupet, закупи две работни места на SolidWorks Premium. От две години компанията използва и лиценз на CAM системата Delcam PowerMILL, доставена и внедрена от екипа на DiTra.

Клонът на Johnson Matthey в Скопие закупи седми мрежови лиценз на SolidWorks. Компанията разполага още с мрежови лиценз на SolidWorks Simulation Professional и с работно място на Delcam PowerMILL.

Нов потребител на SolidWorks стана фирма Нова Инженеринг от Кавадарци, Македония. Тя е част от ФЕНИ Индустрия, най-големия македонски производител на никел.

Със SolidWorks се сдоби и софийската фирма Trade Meister. Тя ще използва продукта в своята развойна дейност. Освен като дистрибутор на Heron ROBOTUNITS и SWAGELOK, тя е известна още с направлението си за автоматизация, инженеринг и консултации в областта на машиностроенето, пневматиката и изграждането на цялостни системи за сгъстен въздух.

Нов лиценз на SolidWorks Professional закупи бургаската фирма Дамвент, един от водещите български производители на климатични и вентилационни инсталации за промишлени и обществени сгради.

Производителят на помпи за парфюмерията и битовата химия от Габрово Алфрида Пеев надгради своето работно място на PowerSHAPE със специализирания продукт за инструментална екипировка Delcam ToolMaker. Фирмата притежава и използва лиценз на CAM системата Delcam PowerMILL.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас