“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ѕизнес
28 апр
2011
 
 

Total Immersion стъпи у нас чрез “оп “ипс »нтерактив

ѕартньорството ще даде възможност на българското дружество да предлага »“ приложени€ и услуги, свързани с разширена реалност (augmented reality), базирани на D'Fusion.

5885 прочитани€

‘ренската компани€ Total Immersion стъпи на български€ пазар, като предостави лиценз на софийската цифрова агенци€ “оп “ипс »нтерактив за ползване на патентованата софтуерна платформа D'Fusion. ѕартньорството ще даде възможност на българското дружество да предлага »“ приложени€ и услуги, свързани с разширена реалност (augmented reality), базирани на D'Fusion. “оп “ипс »нтерактив е единствени€т партньор на френски€ разработчик до момента, об€сни на 27 април доц. ѕламен –адински, ръководител на “оп “ипс »нтерактив. “ехнологи€та може да се използва чрез PC и лаптоп с уебкамера, и чрез различни мобилни устройства – смартфони, iPad, а до 2-3 години ще навлезе и в set-top box устройствата, тоест в устройствата за домашна употреба и в такива за стационарно ползване с телевизори, оборудвани с много гол€м екран, уеб камера и процесор, посочи –адински.

–ъководител€т на “оп “ипс »нтерактив разкри, че бизнес целите на компани€та са на първо време да запознае конкретните потребители на софтуерните решени€ с възможностите, произтичащи от партньорството с Total Immersion, и от сво€ страна те да попул€ризират продуктите и услугите до крайните потребители. ќсновни клиенти на приложени€та за разширена реалност биха били представителите на сектора на бързооборотните потребителски стоки, образованието, рекламата, медицината, козметиката.

југментираната реалност позвол€ва най-персонифицирани€ начин за комуникаци€ между краен потребител и производител, марка, продукт и услуга, като ангажира не само визуалните сетива, но и участието на човека.

Total Immersion поддържа офиси във ‘ранци€ и ¬еликобритани€, —еверна јмерика и јзи€. ‘ирмата е изградила една от най големите партньорски мрежи за разширена реалност с портфейл от над 80 доставчици на решени€ в световен мащаб.

“омас Ѕалдуф, директор „ѕродажби“ за √ермани€, јвстри€, Ўвейцари€ и »зточна ≈вропа на Total Immersion

“омас Ѕалдуф, директор „ѕродажби“ за √ермани€, јвстри€, Ўвейцари€ и »зточна ≈вропа на Total Immersion, представи възможностите и перспективата на аугментираната реалност за области като реклама, достъп до цифрово съдържание, цифров контакт с клиентите, маркетинг, брандиране, промоции, увеличаване на приходите, визуализаци€та, потребителски опит, новите дигитални медии, социалните мрежи, представ€не на продукти.

ƒвете фирми се над€ват да подпомогнат осъществ€ването на ключови проекти, както на правителството, така и на водещи браншови организации и бизнес отрасли.

ƒвамата мениджъри декларираха, че това н€ма да е единствената публична про€ва, а ще бъде последвана от сери€ срещи до средата на есента.

«а всички желаещи да се запозна€т с текущото състо€ние на технологи€та, практическото й приложение до момента и перспективите пред разширената реалност четете тук.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас