“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ѕизнес
18 апр
2011
 
 

»нвестиционната онлайн мрежа Merar е вече достъпна за Ѕългари€

Ќад 10 млрд. долара е стойността на проектите, об€вени до този момент в Merar

4304 прочитани€

»нвестиционната онлайн мрежа Merar, вече е достъпна и в Ѕългари€. “€ е създадената през 2010 г. и свързва предприемачи, желаещи да реализират проектите си, и инвеститори, които искат да ги подкреп€т.

„Ќад 10 млрд. долара е стойността на проектите, об€вени до този момент в Merar. ќчакват се български инвеститори и предприемачи да се присъедин€т към посто€нно нарастващи€т списък от проекти“, казват от мрежата.

—айтът е фокусиран към пазари с динамика и перспектива – –уси€,  итай, »нди€, Ѕразили€, Ќова ≈вропа.

ћрежата работи по различен начин за собствениците на проекти и инвеститорите, като иде€та е предприемачите да подготв€т своите инвестиционни проекти, да сподел€т за какво им тр€бват пари, какви са плановете им, как ще работи бъдещи€т бизнес или ще се промени съществуващата им работа и пр. «аинтересованите инвеститори комуникират с предприемачите, задават им въпроси и ако имат интерес, продължават съвместно работа по иде€та на проектите, както и където прецен€т.

Merar

„ѕреимуществото на Merar е, че всички могат да комуникират сигурно помежду си, докато постигнат желани и търсени резултати и договорености. —айтът дава редица възможности за представ€не пред фондове за рисков капитал; „астни инвеститори с личен капитал; бизнес ангели; фондове за д€лови инвестиции; заможни индивидуални вложители и много други“, об€сн€ват от Merar.

Merar дава пълен достъп на онлайн общността в мрежата си с възможност за сподел€не на фирмена информаци€, бизнес планове, финансови отчети и инвестиционни предпочитани€.

„леновете на общността Merar получават помощ, съвети и обратна връзка в отговор на конкретно запитване и бизнес предложение. ѕолучават и персонални извести€ по е-поща за новопристигнали възможности, съответстващи на инвестиционните им предпочитани€.

„—истемата гарантира поверителност и конфиденциалност, предостав€ надеждна поддръжка и е с отлична защита на всички публикувани проекти“, гарантират от Merar.

Ќа 19 април пък ще бъде представена първата българска онлайн платформа за задружно финансиране на авторски проекти Start.Zadrujno.bg.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас