Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
09 апр
2011
 
 

ZTE обяви 300% ръст в Европа на управляваните си услуги

Китайският производител отчете 60 на сто увеличение на световните си продажби на управлявани услуги.

3200 прочитания

ZTE е увеличила с 60 на сто своите управлявани услуги по отношение на стойността на сключените в цял свят договори.

Китайският производител на телекомуникационно оборудване и мрежови решения ZTE отбелязва, че е постигнат значителен ръст в областта на управляваните услуги

Този растеж е особено забележим на европейските пазари, където ZTE докладва увеличение с над 300 на сто.

ZTE успя да премине няколко психологически граници на европейските и американските пазари, като сега се устремява към бъдещо развитие на телеком услуги.

ZTE твърди, че управляваните й услуги се ползват от около 70 000 офиса и над 30 млн. потребители на 45 оператора в повече от 100 страни от целия свят. В момента в употреба е повече от 20 000 км от нейната оптична кабелна инфраструктура.

Бърз растеж

През миналата година ZTE е подписала 6-годишен договор с H3G Австрия за доставката на пълно портфолио от мрежови операции и услуги за поддръжка на повече от 4000 станции на H3G.

ZTE е подписала и договор за предоставянето на услуги по изграждането на CDMA2000 1x/EV-DO мрежа и управляващи услуги за цялата мрежа на полския оператор Polkometel.

През 2010 г. портфолиото от управлявани услуги на ZTE нарасна бързо и ние подписахме договори за управлявани услуги с редица оператори в Европа и Северна Америка", заяви Янг Джиаксиао, генерален директор на поделението за услуги на ZTE.

През 2011 ZTE смята да се фокусира върху управляваните услуги, както и върху облачните изчисления.

MIS, Азия 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас