Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
30 мар
2011
 
 

Citrix избра NDB за свой нов дистрибутор в България

С новия си дистрибутор, Citrix цели да наложи водещи позиции на Citrix на българския виртуализационен пазар, както и да се стартира активно изграждане на ефективно работеща партньорска мрежа.

6915 прочитания

Водещият доставчик на „on-demand” виртуализационни решения Citrix Systems обяви на 30 март партньорството си с българската компания NDB, която ще дистрибутира Citrix на местния пазар. Споразумението е признание за NDB като дистрибутор, носещ добавена стойност за партньорската мрежа и пазара и имащ експертиза в областта на виртуализацията, нетуъркинг и облачните технологии, посочват от Citrix. Досега единствен местен "value added" дистрибутор на решенията на Citrix беше BMG.

„Със сключването на договор с NDB ние сме уверени в следващите успехи на Citrix и в готовността си да посрещнем предизвикателствата на българския пазар. Доказаните качества и търговски умения на NDB са солидна основа, върху която да започнат да се градят водещите позиции на Citrix на българския виртуализационен пазар, както и да се стартира активно изграждане на ефективно работеща партньорска мрежа”, изтъкна Томас Хубер, директор „Продажби по търговските канали и развитие” в Източна Европа, Близкия Изток и Африка  в Citrix Systems.

„С продуктовото портфолио на Citrix, особено в сферата на десктоп виртуализацията, NDB ще може да предложи на своите партньори още по-пълни и качествени решения за техните клиенти. Citrix е водещата сила в световен мащаб при десктоп виртуализацията, с което вярваме, че ще отворим нова страница за българския ИТ пазар. Както повече от 15 години NDB практикува, ще посветим голяма част от времето си в „просветителска” дейност по отношение на тези иновативни технологии. Целта ни е да подготвим нашите партньори и клиенти за по-бързо навлизане в световната тенденция на иновации и внедряването им в България за изграждане на една по-модерна държава и бизнес”, заяви Нина Благоева, управител на NDB.

NDB има над 15-годишна история в България. Повече от 10 години компанията е единствен дистрибутор за България на цялата продуктова гама на IBM софтуер, а от началото на 2010 г. получи изключителен статут на IBM BPLM партньор. Компанията е единствен дистрибутор и на VMware, RedHat, EMC Documentum, DataCore, Quest Software.

NDB работи в сферата на виртуализацията вече над четири години, като за това време е създала широка клиентска база. Компанията разполага с техническа и търговска експертиза в областта, посочиха от българското дружество.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас