Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Сигурност
15 мар
2011
 
 

Сертификация по ISO 27 001 и ISO 20 000 – предпоставка за успех на съвременния бизнес

4144 прочитания

Планирането и внедряването на система за управление на сигурността на информацията (СУСИ), етапите на сертификация и ползите от стандартизацията ще обсъдят участниците в уебинара „Стандарти в информационната сигурност“. Той ще бъде проведен на 16 март, в онлайн канала http://discussions.idg.bg, от 10:30 до 12:00 ч. Дискусията е организирана от IDG.BG, с подкрепата на СЖС България и Стоун Компютърс.

Заедно с официалните гости ще обсъдим през какви етапи преминава сертификацията, как да се определи обхватът на сертификация, какъв е разходът за внедряване, консултации и др.

Срещата е насочена към Държавната администрация, здравни заведения и организации (болници, клиники, центрове, здравно-осигурителни компании), финансови организации, компании, опериращи с лични данни и др.

Присъствайки на уебинара, те ще имат възможността да се запознаят освен с отговори на по-горе поставените въпроси, и с възможностите за финансиране по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“, с предизвикателствата пред които се изправят компаниите в процес на кандидатстване.

Обсъждането има за цел чрез интерактивен разговор да даде отговор на актуални въпроси, сред които докoлко е компетентна и правно регламентирана организацията, която сертифицира, какви са етапите на сертифициране по ISO 27 001 и ISO 20 000, какъв е разходът за внедряване, консултации, сертификация – финансовият и човешки ресурс, какви са предизвикателствата пред компаниите в процеса на кандидатстване по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“, как се договаря, планира и подготвя одита и мн.др.

След всеки от тематичните панели, в които е предвидено да премине срещата, слушателите имат възможност да се включат в обсъждането.

Подробна информация за дискусията, официалните гости и възможността за регистрация ще откриете на адрес http://discussions.idg.bg.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас