Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Фотоапарати
14 яну
2011
 
 

Samsung представи фотоапаратите WB210 и PL210

6674 прочитания

Samsung Electronics представи двa нови широкоъгълни фотоапарата с голямо оптично приближение (zoom). Моделите WB210 и PL210 правят ясни и детайлни снимки и са снабдени с новия интуитивен потребителски интерфейс Smart Access.

WB210

WB210 притежава 12x оптичен супер zoom обектив, който се побира в тънко, едва 22,4-милиметрово тяло, и улавя далечни субекти с акцент върху всеки детайл, подчертават от компанията. Новият фотоапарат разполага и с опцията за 21-милиметрови широкоъгълни настройки, чрез своя „широк” режим на снимане, благодарение на който прави по-дълбоки снимки при близък обхват. WB210 предлага 14-мегапикселово качество, което осигурява кристално ясни снимки, и голям 3,5-инчов сензорен екран с новата система на Samsung, Smart Access UI system, която го прави лесен за ползване. Фотоапаратът записва видео в HD качество и предлага функция за улавяне на лица (face detection).

PL210

Фотоапаратът е снабден с 10x оптически zoom с 27-милиметров широкоъгълен обектив, 3-инчов LCD екран, а тяло на апарата едва 19,7 мм., което го прави лесен за носене. PL210 гарантира и високо качество на снимките със своя 14-мегапикселов сензор и HD способности.

И двата фотоапарата (WB210 и PL210) притежават мощен „long zoom” за детайлни снимки в движение. С оптично увеличение съответно 12x и 10x и избираемия 21-милиметров широкоъгълен обектив на WB210, настроен на широк режим на снимане, фотоапаратите предлагат възможността за правене на панорамни снимки.

И двата модела притежават следващо поколение филтър технология за специални ефекти на Samsung, наречена Smart Filter 2.0. Тя предлага възможност потребителите да сменят настроението на техните снимки и филми с нови режими като: Soft Focus, Half Tone Dot effect, Old Movie за ретро снимки и Enhanced Movie Filter.

Моделът WB210 идва с иновативния интерфейс Smart-Access, който предлага лесен достъп и контрол и емоционално задоволство за смартфон потребителите. Функцията UI позволява на потребителите да преместват, кликат и контролират app-style иконите, за лесно превключване през снимки и контролните функции на фотоапарата като кадрови отвор и скорост на снимане.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас