“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | —оциален софтуер и офис продуктивност
24 ное
2010
 
 

»злезе Adobe Acrobat X

8259 прочитани€

ќт Adobe Systems об€виха, че семейството продукти Adobe Acrobat X, включващо Acrobat X Pro, Acrobat X Standard, Acrobat Reader X, Acrobat X Suite и новата услуга за обм€на на документи в Acrobat.com, вече са налични. √амата продукти позвол€ва на професионалистите да твор€т и подобр€ват качеството на съдържанието и ги стимулира за по-близко сътрудничество и продуктивност в екипната работа.

Acrobat X предлага новите Actions с насоки, за да опрости сложната подготовка на документа и процесите на публикуването. Ќапълно новите възможности за настройки в PDF Portfolios обедин€ват н€колко типа файлове в една презентаци€. Ќовите услуги в сайта Acrobat.com дават възможност на потребителите да си сътрудничат много по-ефикасно. »нтеграци€та с Microsoft SharePoint позвол€ва съгласуването на PDF документите в организаци€та. —ега съдържанието се използва повторно по-лесно и с по-качествено експортиране към Microsoft Word и Microsoft Excel.

— помощта на новите управл€еми Actions потребителите на Acrobat X могат да автоматизират поредица от задачи и да ги сподел€т с колеги и сътрудници, което облекчава процеса на обучение. „рез новите изгледи, визуални теми и цветови схеми с PDF Portfolios бизнес професионалистите могат да промен€т начина, по който потребителите преглеждат, обмисл€т и работ€т по съдържанието и негови€ контекст. — нови€ Acrobat X Suite потребителите могат да увеличат максимално възможностите на Adobe Photoshop и Adobe Acrobat да улав€т, редактират и комбинират дигитално съдържание направо от десктопа и лесно да създават динамични комуникации. Ќовата интеграци€ на Microsoft SharePoint позвол€ва ползването на едни и същи Adobe PDF документи в ц€лата организаци€.

„ƒобре организирани€т процес позвол€ва на големите организации да разполагат, конфигурират и управл€ват ъпдейти в съответствие със стандартите ISO, както в Adobe Reader X, така и в Acrobat X, като включително има поддръжка на Microsoft SCCM и SCUP“, казват от Adobe.

Adobe Acrobat X

Adobe Reader X включва остав€не на коментари с леп€щи бележки и инструменти за маркиране, така че всеки да може да добави коментари директно и безплатно в PDF документ.

PDF достъпът е разширен към мобилни устройства с безплатен Adobe Reader X за Android, Windows Phone 7 и Blackberry Tablet OS. — новите възможности за сигурност в Protected Mode PDF файловете могат по-сигурно да бъдат преглеждани в Reader X. Ќов панел за сподел€не в Reader X осигур€ва връзка с онлайн услугата на Adobe CreatePDF, като улесн€ва създаването на документ, които останалите могат да вид€т в завършен вид.

— новите възможности за сигурност в Protected Mode в Reader X става възможно по-безопасното преглеждане на PDF файлове. Ќов панел за сподел€не – Share panel – в Reader X осигур€ва връзката с онлайн услугата Adobe CreatePDF като улесн€ва създаването на документ, които другите могат да вид€т в завършени€ му вид.

Ќовите услуги в Acrobat.com

  • Adobe SendNow е услуга за обмен на документи, позвол€ваща на потребителите да свал€т, прослед€ват и управл€ват документи. ѕотребителите могат да качват файлове от уеб браузър или директно от панел за сподел€не в Adobe Reader X. — н€колко клика от централното табло за управление потребителите могат да изпращат огромни файлове от сво€ компютър до множество получатели, да преглеждат файловете, които са пратили, както и да след€т до кого са пратени, да получават уведомление, че файловете са получени, а и да наблюдават файловете, които са пратени до т€х;

  • Adobe CreatePDF е услуга за лесно онлайн създаване на PDF от всеки настолен компютър, предназначена за опрост€ване процеса на превръщане на файлове във висококачествени PDF документи. ќсвен конвертиране на документи, изображени€ и други файлове, поддържани от Microsoft Office, в Adobe PDF от уеб браузър, потребителите могат да комбинират документи в единичен PDF файл и, ако използват Microsoft Windows, да инсталират специален драйвер за принтер, които ще им позволи да създадат PDF файл онлайн от вс€ко едно приложение, което може да отпечатва.

÷ени и наличност

Acrobat X и продуктите от сери€та са налични и сe разпростран€ват за Ѕългари€ чрез оторизирани€ дистрибутор на Adobe Systems – BMG.

  • Acrobat X Standard – 318 евро (151 евро ъпгрейд) без ƒƒ—;

  • Acrobat X Pro - 508 евро (218 евро ъпгрейд) без ƒƒ—;

  • Acrobat X Suite - 1117 евро без ƒƒ— (ъпгрейд н€ма, тъй като това е първата верси€ на продукта);

  • ÷ени за образователни цели: Acrobat X Pro – 188 евро без ƒƒ—;

  • Ѕезплатен 30-дневен пробен период на Acrobat Pro е наличен до доставката на продукта.

ѕродуктите се достав€т в рамките от 3 до 5 работни дни.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас