Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Безжични
10 ное
2010
 
 

Gigaset C300 предлага цветен дисплей и SMS

DECT апаратът на Gigaset C300 се предлага вече у нас за 99 лв.

4660 прочитания

Цветен 1,7-инчов дисплей, хендсфри управление, възможности за запаметяване на 250 контакта и поне 20 часа време за разговори предлага новият DECT телефон на Gigaset Communications.

 

DECT апаратът на Gigaset C300 се предлага вече у нас за 99 лв.

 

Освен редица телефонни функции, Gigaset C300 поддържа SMS и аларма, а вариантът Gigaset C300А разполага и с телефонен секретар. Моделът без секретар се продава у нас за 99 лв.

„Благодарение на висококачествените си говорители и микрофон апаратът предоставя брилянтен звук през слушалка или хендсфри", твърдят от немския производител. Металните бутони осигуряват прецизна и ергономична употреба. Звукът за позвъняване може да бъде изключван по предварително зададен график, например през нощта. Той може да бъде изключван и при получаване на анонимни обаждания. В списъка с повиквания се запазват последните 30 набрани, приети или пропуснати обаждания. През апарата могат да бъдат изпращани или получавани SMS-и с големина до 160 знака.

Потреблението на Gigaset C300 в режим на изчакване е 0,4 вата, като двете стандартни батерии AAA формат осигуряват време на изчакване до 300 часа, а времето за разговори е 20 часа. „Gigaset C300 е с много ниско ниво на излъчване – технологията ECO DECT намалява променливо силата на пренос в зависимост от разстоянието до телефона майка, обясняват от Gigaset. - При използване на ECO режим степента на излъчване по време на разговор намалява с още 80%. ECO Plus, от своя страна, изключва напълно степента на пренос между различните слушалки в режим на изчакване."

CW/Б 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас