Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
10 ное
2010
 
 

Стажант - приет в SAP екипа на VBS след студентска практика по европроект

VBS беше партнираща организация по проект, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, бенефициент по който е Технически университет - Варна.

6566 прочитания

Ивайло Драгойчев, студент в 4-и курс в Техническия университет (ТУ) - Варна, стана част от SAP екипа на Варна Бизнес Сървисиз EООД (VBS) след участие в проект, финансиран със средства от ЕС, съобщи компанията на фирмения си сайт.


VBS беше партнираща организация по проекта „BG051PO001-3.3.03-0085 “Практика на студенти от специалност „Компютърни системи и технологии” във фирми, работещи в областта на компютърните информационни технологии“” в рамките на схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ” Училищни и студентски практики” 2007-2013, финансирана от Европейския социален фонд и Министерството на образованието, младежта и науката  по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.

Основната цел на проекта беше да подобри качеството на висшето образование, получено от студентите от специалност „Компютърни системи и технологии” в ТУ-Варна чрез осигуряване на практика в реална работна среда.


Във VBS стажуваха 3-ма студенти, като всички трябваше да преминат 240 часа работа. Двама от тях се насочиха към ABAP програмиране, а един от тях - към модул „Финанси”. Ивайло Драгойчев се представи отлично по време на стажа, както в сферата на програмирането, така и от гледна точка на дисциплината, и беше избран да помага на екипа на VBS, като му бъдат поверени определени задачи. За начало неговата заетост ще бъде почасова, съобразно факта, че още е ангажиран в ТУ – Варна.


VBS от години поддържа диалог на сътрудничество с варненските университети и плановете са ползотворната съвместна работа с ТУ да продължи така успешно и занапред, с цел подобряване качеството наобразованието в посока на нуждите на бизнеса, посочиха от дружеството.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас