Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Безжични
08 ное
2010
 
 

T-Mobile САЩ предложи Wi-Fi разговори през Android смартфони

Услугата „Wi-Fi Calling" ще се предлага за новите модели T-Mobile myTouch, Motorola DEFY и други Android смартфони

4563 прочитания

MyTouch 4G на T-Mobile САЩ се продава с предварително инсталирано приложение Wi-Fi Calling.T-Mobile САЩ обяви, че вгражда технологията „Wi-Fi Calling" в широк кръг смартофони, работещи с ОС Android, включително наскоро обявения модел T-Mobile myTouch и апарата на Motorola DEFY с MOTOBLUR. „Осигурявайки по-добро покритие вътре в сградите и спестявайки много разходи на бизнеса, T-Mobile хоства около 40 млн. Wi-Fi обаждания на месец, като този брой нараства непрекъснато след пускането на услугата „Wi-Fi Calling" през юни 2007", твърдят от оператора. В момента T-Mobile предлага Wi-Fi разговори на корпоративните си клиенти в САЩ през няколко устройства, включително Nokia E73 Mode, BlackBerry Curve 8520 и BlackBerry Bold 9700, както и с новия BlackBerry Curve 3G.

Сега „безжичните" разговори ще са достъпни и през myTouch 4G, T-Mobile G2, Motorola Defy и LG Optimus.

Услугата се поддържа от приложението Smart Wi-Fi на Kineto Wireless, което дава възможност за провеждане на телефонни разговори и изпращане на SMS през всички WiFi точки за достъп, с които апаратът успее да се свърже, както и през мобилната мрежа на T-Mobile САЩ.

Чрез приложението Smart Wi-Fi всички мобилни услуги (глас, данни и Интернет) се маршрутизират през Wi-Fi и мрежите за широколентов достъп, обясняват от Kineto. В резултат мобилни оператори могат да превърнат съществуващите WiFi точки за достъп в естествено разширение на своята мобилна мрежа, предоставяйки на бизнес абонатите си висококачествени и евтини мобилни услуги.

CW/Б 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас