Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Проектори
13 окт
2010
 
 

Epson предложи три нови проектора за бизнес потребители

Високото качество на изображението на EB-S10, EB-X10 и EB-W10 се осигурява от технологията Epson 3LCD

8823 прочитания

Японската компания Epson обяви три нови проектора, които са предназначени за нуждите на бизнес потребителите. Според информация от производителя, чрез инвестиция в моделите EB-S10, EB-X10 и EB-W10 ще се спестят средства от корпоративния бюджет, без обаче да се снижи качеството на презентациите.

Високото качество на изображението им се осигурява от технологията Epson 3LCD. Благодарение на нея яркостта на бялото и цветовата яркост (CLO2) на проектора остават еднакво високи – до 2600 Лумена. Освен това, благодарение на вградения HDMI интерфейс моделите Epson EB-X10 и Epson EB-W10 могат да поддържат сигнал с висока резолюция, което допълнително повишава качеството на презентацията.

 

Проекторите Epson EB-S10 и EB-X10 имат съответно резолюция SVGA и XGA. От своя страна моделът Epson EB-W10 предлага WXGA резолюция, което позволява да се възпроизведе широкоекранно изображение. Всичките проектори от новата линия са леки и компактни, тяхното тегло е 2,3 кг, подчертават от Epson.

 

Благодарение на функцията за мигновено включване/изключване настройките на проектора се осъществяват сравнително лесно и не заемат много време, твърдят от производителя. Оттам допълват, че новите модели са универсални и са подходящи за помещения с всякакъв размер, позволяват да се проектира големи изображения на малко разстояние. За получаване на оптимално и равно изображение новите продукти имат функция за коригиране на вертикалните трапецовидни изкривявания. В моделите Epson EB-X10 и EB-W10 този процес се извършва автоматично.

 

Благодарение на USB свързаността се позволява предаване на изображение и сигнал за управление от мишката през PC или Mac. Дори може и да не се използва компютър за прожектиране – Epson EB-X10 и EB-W10 могат да го правят и от външен USB носител. 

ЕТИКЕТИ:
Epsonпроектор
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас